Κοσμος

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε βαλίτσες στην κρεμαστή γέφυρα Clifton στην Βρετανία

Ένας άνδρας κινούνταν «ύποπτα» το χθεσινό βράδυ κατά μήκος της γέφυρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε βαλίτσες στην κρεμαστή γέφυρα Clifton στην Βρετανία
© EPA/STR

Μπρίστολ: Ανθρώπινα λείψανα σε βαλίτσες στην κρεμαστή γέφυρα Clifton 

Η βρετανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μετά τον εντοπισμό δύο βαλιτσών που πιστεύεται ότι περιέχουν ανθρώπινα λείψανα στη γέφυρα Clifton Suspension Bridge στο Μπρίστολ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι είχε λάβει μια αναφορά για έναν άνδρα που συμπεριφερόταν ύποπτα στη γέφυρα του Μπρίστολ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αλλά όταν έφτασε είχε ήδη φύγει, αφήνοντας πίσω του τη βαλίτσα. Μια δεύτερη βαλίτσα βρέθηκε επίσης σε κοντινή απόσταση.

Οι βαλίτσες πιστεύεται ότι περιείχαν ανθρώπινα λείψανα, ανέφερε η αστυνομία του Avon and Somerset σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη. «Πρόκειται για ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό και αναγνωρίζω πλήρως την ανησυχία που θα προκαλέσει στις κοινότητές μας», δήλωσε η εκτελούσα χρέη διοικητή του Μπρίστολ Vicks Hayward-Melen. «Άμεση προτεραιότητά μας είναι να εντοπίσουμε τον άνδρα που μετέφερε τις βαλίτσες στη γέφυρα, να ταυτοποιήσουμε τους νεκρούς και να ενημερώσουμε τους συγγενείς τους».

Η αστυνομία δήλωσε ότι μιλάει με τον οδηγό του ταξί που μετέφερε τον άνδρα στη γέφυρα και έχει κατασχέσει το όχημα. Η γέφυρα, που διασχίζει το φαράγγι του Avon και τον ποταμό Avon, είναι κλειστή, ενώ οι ερευνητές της σκηνής του εγκλήματος εξετάζουν την περιοχή.

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ορόσημα του Μπρίστολ, η κρεμαστή γέφυρα κατασκευάστηκε με βάση σχέδιο του διάσημου μηχανικού του 19ου αιώνα Isambard Kingdom Brunel και εγκαινιάστηκε το 1864. Έχει προστατευόμενο καθεστώς από το νόμο.

Πηγή: Reuters

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.