Κοσμος

Σκότωσαν τον «Sugar Daddy» τους και του έκοψαν τον αντίχειρα για να έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό

Πώς αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα στην Ουάσινγκτον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουάσινγκτον: Σκότωσαν τον «Sugar Daddy» τους, του έκοψαν τον αντίχειρα
Ουάσινγκτον: Σκότωσαν τον «Sugar Daddy» τους, του έκοψαν τον αντίχειρα © Youtube / NBC News

Ουάσινγκτον: Νεαρές σκότωσαν τον «Sugar Daddy» τους και του έκοψαν τον αντίχειρά του - Πώς αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα

Μία 22χρονη κοπέλα και η 19χρονη φίλη της κατηγορούνται για τη δολοφονία του Φασίλ Τεκλεμαριάμ στην Ουάσινγκτον την 1η Απριλίου. Οι δύο νεαρές γυναίκες φέρεται να σκότωσαν τον «Super Daddy» τους και να έκοψαν από το πτώμα του τον αντίχειρά του, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό, μέσω του δακτυλικού αποτυπώματος του 53χρονου άνδρα.  

Όπως αναφέρει η New York Post, η Τίφανι Τέιλορ Γκρέι, κατηγορείται ότι μετέβη με τον 53χρονο Φασίλ Τεκλεμαριάμ στο διαμέρισμά του στην Ουάσινγκτον, την 1η Απριλίου, όπου τον χτύπησε στο κεφάλι και τον μαχαίρωσε πολλές φορές. Μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε την Τέιλορ «να χρησιμοποιεί τον αντίχειρα του αποθανόντος για να πάρει χρήματα από τον λογαριασμό του». Όπως αναφέρεται στην κατάθεση, ο μάρτυρας υποστήριξε ακόμη ότι Τέιλορ πλήρωσε για υπηρεσία ταξί, πήρε ναρκωτικά και αλκοόλ χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα του αποθανόντος.

Ουάσινγκτον: Οι τελευταίες κινήσεις του 53χρονου και οι συλλήψεις που άργησαν σχεδόν 3 μήνες

Κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε τον Φασίλ Τεκλεμαριάμ να περπατά προς το διαμέρισμά του στην Ουάσινγκτον, DC με μια γυναίκα την 1η Απριλίου. Βρέθηκε νεκρός εκεί πέντε ημέρες αργότερα από την Αστυνομία. Μάρτυρας υποστήριξε ότι ο νεκρός ήταν ο «Sugar Daddy» της Τέιλορ.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο διαμέρισμα λίγο πριν τις 11:30 π.μ. της 5ης Απριλίου και βρήκαν το πτώμα του Τεκλεμαριάμ στο υπνοδωμάτιο, με πολλαπλά τραύματα και χωρίς τον δεξιό του αντίχειρα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι δύο γυναίκες και τουλάχιστον δύο άνδρες εθεάθησαν να χρησιμοποιούν το μπρελόκ του νεκρού για να μπουν στο κτίριο πολλές φορές, ενώ εθεάθησαν να αφαιρούν αντικείμενα από το διαμέρισμα.

Η Τέιλορ φέρεται να έκλεψε 1.800 δολάρια από την εφαρμογή μετρητών του Teklemariam. Οι δύο κατηγορούμενες συνελήφθησαν μόλις πριν από λίγες ημέρες. Και οι δύο κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού - με την αστυνομία να προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων για οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για άλλα πρόσωπα που ενδέχεται να εμπλέκονται στη δολοφονία. 

Με πληροφορίες από New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.