Κοσμος

Βρετανία: Ο δολοφόνος με τη βαλλίστρα επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά το τριπλό έγκλημα

Στη φυλακή για φόνο ο αδελφός του 26χρονου

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα στη Βρετανία: Ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει - Το χρονικό του εγκλήματος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στη Βρετανία, αλλά και την ταυτότητα του 26χρονου δράστη που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα και τις δύο κόρες με βαλλίστρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια ο κατηγορούμενος επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι η επίθεση στις τρεις γυναίκες μέσα στο σπίτι τους ήταν «στοχευμένη». Μάλιστα, η Daily Mail ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν ο πρώην σύντροφος του 25χρονου θύματος. Την ίδια ώρα, η Sun αποκαλύπτει ότι ο Kyle Clifford έχει έναν αδελφό που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο.

Τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα στη Βρετανία: Ο 26χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο 26χρονος, που ήταν τραυματισμένος όταν συνελήφθη από τις αρχές, παραμένει στο νοσοκομείο. Οι αρχές εκτιμούν ότι τα τραύματά του προέκυψαν όταν επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του μετά το άγριο, τριπλό έγκλημα. 

Ο 26χρονος φέρεται να σκότωσε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στο Bushey του Hertfordshire. Η Carol Hunt, 61 ετών, η Hannah Hunt, 28 ετών, και η Louise Hunt, 25 ετών, βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους. Πλέον, η αστυνομία ερευνά το κίνητρο του δράστη. Η Daily Mail αναφέρει ότι στο μικροσκόπιο μπαίνει η σχέση που είχε ο 26χρονος με τη μικρότερη εκ των θυμάτων, την 25χρονη Louise. 

Δολοφονίες με βαλλίστρα στη Βρετανία: Το χρονικό του τριπλού εγκλήματος

Σύμφωνα με το BBC, οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο Ashlyn Close στο Bushey του Hertfordshire, λίγο πριν τις 19:00 την Τρίτη, αφού ένας γείτονας ανέφερε ότι άκουσε ουρλιαχτά. Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένες και πέθαναν στο σημείο παρά τις προσπάθειες των διασωστών.  Ένοπλοι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε σπίτι στην οδό Rendlesham, Enfield, την Τετάρτη γύρω στις 08:00 Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι δολοφονίες ήταν «στοχευμένες» και προειδοποίησε το κοινό να μην πλησιάσει τον φερόμενο δράστη. 

Ο βασικός ύποπτος για τις δολοφονίες με βαλλίστρα συνελήφθη λίγο πριν τις 18:30 της Τετάρτης, ανακοινώνοντας ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλαβαν τον Κλίφορντ στο Ένφιλντ.

Το μήνυμα των συναδέλφων του σχολιαστή του BBC μετά το τριπλό έγκλημα

Ο σχολιαστής αγώνων του ITV Matt Chapman έστειλε μήνυμα υποστήριξης στον σχολιαστή του BBC John Hunt μετά την αποκάλυψη ότι τα τρία θύματα ήταν η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους.

Σε ανάρτησή του στο X, ο κ. Chapman δήλωσε ότι «δεν χρειάζονται λόγια» για αυτό που συνέβη.

«Αδύνατον να κατανοήσει κανείς τον πόνο. Απλά να ξέρεις ότι είμαστε όλοι εδώ για σένα Τζον. Σε αγαπάμε φίλε – οι αγώνες σε αγαπούν», έγραψε.