Κοσμος

Μωρό εντοπίστηκε να μπουσουλάει σε αυτοκινητόδρομο στο Μισισίπι - Νωρίτερα είχε βρεθεί νεκρό το αδελφάκι του

Επέζησε δύο ημέρες υπό ακραίες καιρικές συνθήκες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μωρό εντοπίστηκε να μπουσουλάει σε αυτοκινητόδρομο στο Μισισίπι - Επέζησε δύο ημέρες υπό ακραίες καιρικές συνθήκες

Μωρό ενός έτους εντοπίστηκε να μπουσουλάει σε αυτοκινητόδρομο στο Μισισίπι, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του και τον θάνατο του 4χρονο αδελφού του. Το μωρό εντόπισε οδηγός φορτηγού. 

Το «θαυματουργό μωρό», όπως το χαρακτήρισε σερίφης της Λουιζιάνα, επέζησε μέσα σε θυελλώδεις καιρικές συνθήκες και εντοπίστηκε σε σχετικά καλή κατάσταση, φέροντας στο κορμάκι του πολλά τσιμπήματα από ζωύφια. Υπήρχαν φόβοι ότι το μωρό θα εντοπιστεί νεκρό και οι αρχές ερευνούσαν ήδη για τον εντοπισμό του στη λίμνη όπου είχε βρεθεί νεκρό το μεγαλύτερο αδελφάκι του περίπου 200 μίλια δυτικά της Νέας Ορλεάνης. 

Οι αρχές συνέλαβαν την 25χρονη μητέρα, ενώ φως στα αίτια του μεγαλύτερο παιδιού θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση. 

Το μωρό επέζησε εν μέσω τυφώνα

Ο τυφώνας Μπέριλ έπληξε το ανατολικό Τέξας τα ξημερώματα της Δευτέρας και η αναζήτηση του παιδιού έγινε εν μέσω συχνών, έντονων βροχοπτώσεων και ισχυρών ανέμων. «Αυτό το παιδί πέρασε δύο μέρες έξω με αυτόν τον καιρό στην άκρη του αυτοκινητόδρομου». 

Η μητέρα «εντοπίστηκε στο Μισισίπι, χωρίς το παιδί ενός έτους, από το Αστυνομικό Τμήμα Meridian και τέθηκε υπό κράτηση», δήλωσε το γραφείο του σερίφη Calcasieu. Η αναζήτηση για το μωρό συνεχίστηκε έως ότου ο οδηγός του φορτηγού ανέφερε ότι είδε ένα μωρό σε μια τάφρο κατά μήκος του Interstate 10. «Όταν έφτασαν οι διασώστες, κατάφεραν να αναγνωρίσουν το παιδί και να το οδηγήσουν στο νοσοκομείο για να δεχθεί τις φροντίδες των ιατρών», ανέφερε το δελτίο τύπου του σερίφη.