Κοσμος

Η οικογένεια διάσημου σχολιαστή του BBC τα θύματα της δολοφονίας με βαλλίστρα

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη που «εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία:H oικογένεια του σχολιαστή του BBC τα θύματα δολοφονίας με βαλλίστρα
Βρετανία:H oικογένεια του σχολιαστή του BBC τα θύματα δολοφονίας με βαλλίστρα © Χ/ The Telegraph

Βρετανία:H oικογένεια του σχολιαστή του BBC τα θύματα δολοφονίας με βαλλίστρα - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη που «εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος»

Τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt, αποκαλύφθηκε ότι δολοφόνησε στη Βρετανία στο σπίτι τους με βαλλίστρα ο άνδρας που αναζητείται ακόμη από τις αρχές. Η μητέρα Carol, 61 ετών, και οι κόρες Louise, 25 ετών, και Hannah, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες χθες το βράδυ στην μονοκατοικία τους στο Bushey του Hertfordshire.

Αστυνομικές πηγές της Βρετανίας δήλωσαν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες στην αξίας 800.000 λιρών μονοκατοικία τους πριν πυροβοληθούν σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιείχε και «άλλα όπλα».

Wife and daughters of BBC sports commentator found murdered

Βρετανία: Τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπόπτου

Ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του υπόπτου Kyle Clifford, 26 ετών, ο οποίος είναι ο πρώην φίλος της κόρης του John, Louise.

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος, ενώ σε τηλεοπτικό μήνυμα τον κάλεσε να παραδοθεί.

Φόβος σε ολόκληρη την περιοχή για τον καταζητούμενο δράστη

Η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ ενημερώνεται «πλήρως» για την υπόθεση και κάλεσε όποιον έχει πληροφορίες για την υπόθεση να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

«Η απώλεια της ζωής τριών γυναικών στο Bushey χθες το βράδυ είναι πραγματικά σοκαριστική. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους αυτών που σκοτώθηκαν και με την κοινότητα. Με ενημερώνουν πλήρως. Προτρέπω τον κόσμο να υποστηρίξει (την αστυνομία του Hertfordshire) με οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση αυτή», έγραψε στο Χ.

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου St Michael's κρατούνται μέσα για προληπτικούς λόγους, καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον Kyle Clifford συνεχίζεται στην περιοχή.

Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε στο Sky News ότι η αστυνομία πραγματοποίησε επίσκεψη ώστε να τους καθυσηχάσει και τους είπε να «συνεχίσουν κανονικά όσο το δυνατόν περισσότερο».

Το μήνυμα των συναδέλφων του σχολιαστή του BBC μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας των θυμάτων

Ο σχολιαστής αγώνων του ITV Matt Chapman έστειλε μήνυμα υποστήριξης στον σχολιαστή του BBC John Hunt μετά την αποκάλυψη ότι τα τρία θύματα ήταν η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους.

Σε ανάρτησή του στο X, ο κ. Chapman δήλωσε ότι «δεν χρειάζονται λόγια» για αυτό που συνέβη.

«Αδύνατον να κατανοήσει κανείς τον πόνο. Απλά να ξέρεις ότι είμαστε όλοι εδώ για σένα Τζον. Σε αγαπάμε φίλε – οι αγώνες σε αγαπούν», έγραψε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.