Κοσμος

Ανθρωποκυνηγητό στη Βρετανία για τον εντοπισμό άνδρα με βαλλίστρα μετά τη δολοφονία 3 γυναικών

Ο ύποπτος μπορεί ακόμα να κυκλοφορεί οπλισμένος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ανθρωποκυνηγητό στη Βρετανία για τον εντοπισμό άνδρα με βαλλίστρα μετά τη δολοφονία 3 γυναικών 

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για έναν ύποπτο για επίθεση με βαλλίστρα, αφού τρεις γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες σε ένα σπίτι.

Ο Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield, καταζητείται από την αστυνομία μετά τον θάνατο τριών γυναικών, οι οποίες πιστεύεται ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια, στο Bushey του Hertfordshire.

Ο άνδρας μπορεί να έχει ακόμη στην κατοχή του όπλο

Ένοπλοι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ τα θύματα με σοβαρά τραύματα, από τα οποία πέθαναν αργότερα.

Η αστυνομία προειδοποιεί ότι ο άνδρας μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος ενώ καλεί τον κόσμο αν τον δει να μην τον πλησιάσει και να ενημερώσει την αστυνομία.

Ο ντετέκτιβ Ρομπ Χολ από τη Μονάδα Δίωξης Μείζονος Εγκλήματος του Bedfordshire, Cambridgeshire και Hertfordshire δήλωσε: «Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς συνειδητοποιούν τι έχει συμβεί».

«Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της έρευνας, αναζητούμε ενεργά τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Hertfordshire ή του Βόρειου Λονδίνου».

«Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν πιστεύετε ότι τον βλέπετε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 999.

Μπορεί να έχει ακόμη στην κατοχή του όπλο».