Κοσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτιμά πως ο Μπάιντεν θα παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών

Τι είπε σε συνέντευξή του στο Fox News

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Εκτιμά πως ο Μπάιντεν θα παραμείνει υποψήφιος - Τι είπε σε συνέντευξή του στο Fox News

Την εκτίμησή του πως ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από μερίδα της παράταξής του να αποσυρθεί, εξαιτίας αμφιβολιών για την κατάσταση της υγείας του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί να παραμείνει» στην κούρσα, «έχει εγωισμό, δεν θέλει να εγκαταλείψει, δεν θέλει να το κάνει αυτό», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News—την πρώτη μετά το ντιμπέιτ των δυο αντιπάλων στα τέλη Ιουνίου.

Εκείνη την καταστροφική για τον Μπάιντεν βραδιά, ο πρόεδρος, 81 ετών, φαινόταν κουρασμένος και σε σύγχυση.

«Ήταν πολύ χλωμός, για να το πούμε ευγενικά», σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ χθες βράδυ, προσθέτοντας πως όταν ο αντίπαλός του άρχισε να μιλάει, είχε φωνή «αδύναμη».

«Ήταν παράξενο ντιμπέιτ, διότι από τα δυο πρώτα λεπτά, οι απαντήσεις που έδινε δεν έβγαζαν και πολύ νόημα», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος.

Ντόναλντ Τραμπ: Διέρρευσε βίντεο να βρίζει Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίζει τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας.

Ειδικότερα, τα πλάνα έχουν καταγραφεί σε γήπεδο γκολφ όπου βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να ακούγεται να αποκαλεί «γέρικο σωρό από σκ...» τον Μπάιντεν υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου)».

«Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα. Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ...μενα κακή», ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε άλλη φάση του βίντεο φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να λέει «μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο».