Κοσμος

Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε αφαίρεση ωοθηκών μετά τον εντοπισμό όγκου

Δείτε τη στιγμή που το ανακοινώνει - με δάκρυα στα μάτια - στις κόρες της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρις Τζένερ
Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε αφαίρεση ωοθηκών © Youtube

Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε αφαίρεση ωοθηκών - Δείτε τη στιγμή που το ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια στις κόρες της

Με δάκρυα στα μάτια, η Κρις Τζένερ αποκάλυψε στις κόρες της ότι οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο και πρόκειται άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργείο για την αφαίρεση των ωοθηκών της. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι «The Kardashians», όπου οι τηλεθεατές είδαν τις αντιδράσεις των παιδιών της στο άκουσμα της είδησης για την υγεία της μητέρας τους. 

Η Κρις Τζένερ ζήτησε από τα παιδιά της να τους μιλήσει και όταν συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί τους είπε: «Ήθελα να σας πω κάτι, γιατί δεν σας το είχα πει ακόμα, αλλά πήγα στον γιατρό και έκανα το σπινθηρογράφημά μου. Και αυτό με κάνει πολύ συναισθηματική, αλλά… βρήκαν μια κύστη και κάτι σαν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου. Έτσι πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου. Και είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτό, γιατί μου ήρθαν πολύ βολικά με εσάς. Είναι επίσης ένα θέμα που έχει να κάνει με το να μεγαλώνεις. Είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή μου (εννοεί τη μητρότητα) που κλείνει. Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν ποια είναι η καλύτερη δουλειά που έχεις κάνει ποτέ και πάντα λέω μαμά. Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου ήταν ότι μπόρεσα να γεννήσω έξι πανέμορφα παιδιά». 

Στο πλευρό της Κρις Τζένερ τα παιδιά της 

Στο ριάλιτι καταγράφηκαν και οι αντιδράσεις των παιδιών της Κρις Τζένερ. Η Kim Kardashian είπε ότι πλέον μπορεί να καταλάβει γιατί το προηγούμενο διάστημα η μητέρα της ήταν αναστατωμένη. «Το να κάνεις μια εγχείρηση και να αφαιρείς τις ωοθήκες σου είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Αισθάνομαι λυπημένη γι’ αυτήν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς είναι να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, θα ένιωθα πραγματικά φοβισμένη». 

Η Kourtney με τη σειρά της σχολίασε: «Είναι η γυναικεία σου δύναμη. Δεν σημαίνει ότι αφαιρεί αυτό που είναι ή αυτό που έχει βιώσει».

Η Kendall δήλωσε ότι καταλαβαίνει ότι είναι κάτι λυπηρό το να προχωρήσει σε αφαίρεση ωοθηκών, «επειδή οι ωοθήκες της έφεραν στον κόσμο όλα τα παιδιά της, πράγμα που είναι απόλυτα δίκαιο. Αλλά την ίδια στιγμή, για ποιο λόγο θα τις χρησιμοποιήσουμε πια; Αν ενδεχομένως σε βλάπτουν, ας τις βγάλουμε».

Διαβάστε επίσης → Υστερεκτομή: Η λέξη που δεν λες - Μια αφήγηση με αφορμή την περιπέτεια της Κέιτ Μίντλετον

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.