Κοσμος

Τζο Μπάιντεν για Τραμπ: Θέλει να γίνει δικτάτορας ενώ διώκεται

Η απάντησή του με αφορμή το βίντεο που διέρρευσε και τον δείχνει να βρίζει τον ίδιο και την Καμάλα Χάρις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν © EPA/Ting Shen

Τζο Μπάιντεν: Η απάντησή του στον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή το βίντεο που διέρρευσε και τον δείχνει να βρίζει τον ίδιο και την Καμάλα Χάρις

Απάντηση στον Ντόναλντ Τραμπ έδωσαν εκπρόσωποι του Τζο Μπάιντεν με αφορμή το βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο να αποκαλεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς τον αντίπαλό του.

«Όχι Ντόναλντ. Αυτό που είναι κακό είναι να στερείς τα δικαιώματα των γυναικών, αυτό που είναι κακό είναι να χάνεις στις εκλογές και να καλείς τον όχλο να επιτεθεί στο Καπιτώλιο, αυτό που είναι κακό είναι να μην πληρώνεις τους φόρους σου» απάντησε η πλευρά Τζο Μπάιντεν προσθέτοντας για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μάλιστα, η πλευρά του νυν προέδρου των ΗΠΑ τόνισε πως ο Τραμπ «θέλει να κάνει τον εαυτό του δικτάτορα» την ώρα που «έχει διαπράξει 34 κακουργήματα».

Το βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίζει Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίζει τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας.

Ειδικότερα, τα πλάνα έχουν καταγραφεί σε γήπεδο γκολφ όπου βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να ακούγεται να αποκαλεί «γέρικο σωρό από σκ...» τον Μπάιντεν υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου)».

«Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα. Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ...μενα κακή», ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε άλλη φάση του βίντεο φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να λέει «μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.