Κοσμος

ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί έκαναν σεξ με μαθητές - Κινδυνεύουν με 25 έτη ποινή

Το χρονικό της υπόθεσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί έκαναν σεξ με μαθητές - Κινδυνεύουν με 25 έτη ποινή - Το χρονικό της υπόθεσης

Την κατηγορία της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων αντιμετωπίζουν δύο εκπαιδευτικοί στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Οι κατηγορίες σε βάρος των δύο γυναικών

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες που τυχαίνει να είναι και κολλητές φίλες κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με μαθητές την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 όταν και εργάζονταν στο ίδιο σχολείο στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τις Ράιλι Γκρίσον και η Μπρούκλιν Σούλερ με την πρώτη να κατηγορείται πως έκανε σεξ με δύο διαφορετικά αγόρια κάπου ανάμεσα στις 29 Οκτωβρίου 2021 και τις 3 Ιανουαρίου 2022 ενώ η Σούλερ κατηγορείται ότι έκανε το ίδιο με έναν άλλο μαθητή την ίδια περίοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Γκρίσον ήταν παράνυφος της Σούλερ στον γάμο της τον Νοέμβριο του 2022, λίγους μήνες μετά τις φερόμενες ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές ενώ το ίδιο συνέβη και στον γάμο της πρώτης τον Οκτώβριο του 2023.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Σούλερ έχει πάρει διαζύγιο από τον άντρα της ενώ αντιθέτως ο σύζυγος της Γκρίσον όταν έγινε γνωστή η δίωξη, στις 28 Ιουνίου, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο γυναίκες αρχικά κρατήθηκαν σε φυλακή αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση ενώ σε περίπτωση που καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών και πρόστιμο έως 100.000 δολάρια.