Κοσμος

Αγνοείται 12χρονος που δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο στην Αυστραλία

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος που δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο
Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος που δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο © Unsplash

Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος που δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Eπιχείρηση εντοπισμού ενός 12χρονου έχει στήσει η Αστυνομία της Αυστραλίας, η τύχη του οποίου αγνοείται κοντά στην κοινότητα Παλάμπα, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, με την τοπική αστυνομική διεύθυνση να γνωστοποιεί σήμερα ότι το παιδί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση (Australian Broadcasting Corporation / ABC).

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από Μέσα της Αυστραλίας, τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όταν πήγε να κολυμπήσει στο ποτάμι που περνά από την Παλάμπα, μια απομακρυσμένη κοινότητα μόλις 350 κατοίκων.

«Αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένεια και την κοινότητα», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Έρικα Γκίμπσον. «Ερευνούν με σκάφος ένα μεγάλο τμήμα του ποταμού και ευχαριστούμε τα μέλη της κοινότητας για την αδιάκοπη βοήθειά τους», συμπληρώνει.

Υπολογίζεται ότι στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας ζουν περισσότεροι από 100.000 κροκόδειλοι, αλλά θανατηφόρες επιθέσεις σε ανθρώπους δεν αναφέρονται συχνά, επισημαίνει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.