Κοσμος

Έκθεση για την Τέιλορ Σουίφτ θα φιλοξενηθεί στο μουσείο V&A του Λονδίνου

Με αντικείμενα δανεισμένα από την ίδια - Τα κεφάλαια του μουσικού ταξιδιού της

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Taylor Swift: Songbook Trail»: Έκθεση για την Τέιλορ Σουίφτ διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι το V&A Museum στο Λονδίνο. 

Προσωπικά αντικείμενα της Τέιλορ Σουίφτ πρόκειται να εκτεθούν από αυτό τον μήνα στο Μουσείο Αλβέρτου και Βικτωρίας (V&A), στο Λονδίνο.

Η Τέιλορ Σουίφτ σε σκηνή από το μουσικό βίντεο του «willow» το 2020 © Courtesy of TAS Rights Management, LLC

Μουσικά βραβεία της Τέιλορ Σουίφτ, όργανα, προσωπικές σημειώσεις, στίχοι καθώς και κοστούμια που φορούσε η δεκατέσσερις φορές βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης από 16 εμφανίσεις είναι μια σειρά από αντικείμενα δανεισμένα από την ίδια, τα οποία θα φιλοξενηθούν στο κορυφαίο μουσείο.

Η έκθεση «Taylor Swift: Songbook Trail» στο μουσείο V&A

Η περιοδική έκθεση με τίτλο «Taylor Swift: Songbook Trail» θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν αγαπημένα κομμάτια της τραγουδίστριας από κοντά, μεταξύ των οποίων, παρουσιάζονται για πρώτη φορά, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μουσείου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτό το καλοκαίρι στο V&A μια σειρά από εμβληματικά σύνολα που φορούσε η Τέιλορ Σουίφτ - κάθε ένα από τα οποία είναι ένα κεφάλαιο στο μουσικό ταξίδι της καλλιτέχνιδας», δήλωσε η Κέιτ Μπέιλι, ανώτερη επιμελήτρια του Μουσείου στο Tμήμα Θεάτρου και Παραστάσεων.

«Τα τραγούδια της Σουίφτ - όπως και τα αντικείμενα - αφηγούνται ιστορίες, συχνά αντλώντας στοιχεία από την τέχνη, την ιστορία και τη λογοτεχνία», πρόσθεσε.

Αυτή την περίοδο, η πολυβραβευμένη σταρ συνεχίζει την blockbuster περιοδεία της oλοκληρώνοντας τις συναυλίες της στο Εδιμβούργο, το Κάρντιφ, το Λονδίνο και το Δουβλίνο, όπως αναφέρει το ΒΒC.

Η έκθεση «Taylor Swift: Songbook Trail», σχεδιασμένη από τον βραβευμένο σχεδιαστή Τομ Πάιπερ, θα είναι επισκέψιμη από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.