Κοσμος

Νεροτσουλήθρα, αερόμπικ και rollercoaster: Τα ακροβατικά του Ed Davey προς άγραν ψήφων

O ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών έχει αναδειχθεί σε ατραξιόν των εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεροτσουλήθρα, αερόμπικ και rollercoaster: Τα ακροβατικά του Ed Davey προς άγραν ψήφων
© EPA/DAVID MAXWELL

Bρετανικές εκλογές: Ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών δίνει διασκεδαστικό τόνο

Ο Ed Davey, ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών της Βρετανίας, έπεσε σε μια λίμνη, σε μια νεροτσουλήθρα και έκανε μπάντζι τζάμπινγκ σε μια σειρά από διασκεδαστικά περιστατικά που πρόσθεσαν έναν άλλο τόνο στην προεκλογική εκστρατεία της χώρας.

Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν ότι το κόμμα του θα ανακτήσει τη θέση του ως η τρίτη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα της Βρετανίας στις εκλογές της 4ης Ιουλίου, κυρίως συγκεντρώνοντας ψήφους από ανθρώπους στη νότια Αγγλία που έχουν απογοητευτεί από τη 14χρονη διακυβέρνηση των Συντηρητικών.

Λέει ότι υπάρχει ένα σοβαρό μήνυμα πίσω από τα ακροβατικά του. Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά:

Πτώση στο νερό

Ο Davey ανέβηκε σε μια σανίδα κωπηλασίας στη λίμνη Windermere, το μεγαλύτερο υδάτινο σώμα της Αγγλίας, το οποίο πρόσφατα μολύνθηκε με λύματα. Ήταν όρθιος για λίγα δευτερόλεπτα πριν ισορροπήσει και πέσει ανάποδα στο νερό. Επέστρεψε με τη στολή του σε μια πλωτή διαδρομή εμποδίων στο Warwickshire, πλατσουρίζοντας στο νερό από ένα τεντωμένο σχοινί.

Νεροτσουλήθρα

Κρατώντας ένα φουσκωτό και φορώντας το μαγιό του, κατέβηκε τρέχοντας μια γιγαντιαία νεροτσουλήθρα γελώντας ξεκαρδιστικά στο Somerset, στη δυτική Αγγλία.

Αερόμπικ στο νερό

Ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών φόρεσε και πάλι το μαγιό του όταν συμμετείχε σε ένα μάθημα aqua aerobic στο Τσέλτεναμ της δυτικής Αγγλίας, κουνώντας με ενθουσιασμό ένα αφρώδες πλεούμενο πάνω από το κεφάλι του.

Rollercoaster

Με ορθάνοιχτα μάτια και ανοιχτό στόμα, ο Davey επιβιβάστηκε στο Thorpe Park στο Surrey. «Μου έχουν πει ότι οι εκλογές είναι ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Γι' αυτό θα ανέβω στο τρενάκι του λούνα παρκ», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Kαροτσάκι

Στη νοτιοδυτική Αγγλία, ο Davey πήρε μέρος σε αγώνα με καροτσάκι, βάζοντάς το σε δοκιμασία καθώς απέφευγε εμπόδια.

Μπάντζι Τζάμπινγκ

Εκτοξεύτηκε από έναν γερανό στο Eastbourne του East Sussex, φωνάζοντας "Ψηφίστε Φιλελεύθερους Δημοκράτες" καθώς πετούσε στον αέρα αναπηδώντας από το καλώδιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.