Κοσμος

Ομπάμα για Μπάιντεν: Υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ

«Σκοπεύω να κερδίσω αυτές τις εκλογές» λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομπάμα για Μπάιντεν: Υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ
Ομπάμα για Μπάιντεν: Υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ © EPA/JESSICA MCGOWAN

Μπάιντεν: Υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ λέει ο Ομπάμα - «Σκοπεύω να κερδίσω αυτές τις εκλογές» λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναγνώρισε σήμερα ότι ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε μια "κακή" επίδοση στο ντιμπέιτ απέναντι στο Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ χθες, Πέμπτη, ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει τον Μπάιντεν.

Full Debate: Biden and Trump in the First 2024 Presidential Debate | WSJ

Ομπάμα για Μπάιντεν: Υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ

"Υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ. Πιστέψτε με, το ξέρω", έγραψε ο Ομπάμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X. "Ωστόσο οι εκλογές αυτές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή ανάμεσα σε κάποιον που έχει παλέψει όλη του τη ζωή για τους απλούς ανθρώπους και σε κάποιον που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του", αναφέρει ο Ομπάμα στην ανάρτησή του προσθέτοντας: "Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό".

«Σκοπεύω να κερδίσω αυτές τις εκλογές» λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι σκοπεύει να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, λίγες ώρες μετά την καταστροφική επίδοσή του στο ντιμπέιτ.

"Σκοπεύω να κερδίσω αυτές τις εκλογές", δήλωσε ο Μπάιντεν σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

"Δεν μιλάω τόσο εύκολα όσο άλλοτε, δεν μιλάω με την ίδια ευχέρεια όσο πριν, δεν συζητάω το ίδιο καλά όσο παλαιότερα", παραδέχτηκε σήμερα ο Μπάιντεν, την επομένη της ανεπαρκούς εμφάνισής του απέναντι στον 78χρονο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του.

"Σας δίνω τον λόγο μου, του Μπάιντεν. Δεν θα έβαζα ξανά υποψηφιότητα αν δεν πίστευα, με όλη μου την καρδιά και όλη μου την ψυχή ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά", διαβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος ενώπιον των υποστηρικτών του στη Βόρεια Καρολίνα, μια πολιτεία την οποία "σκοπεύει να κερδίσει".

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.