Κοσμος

Γατάκι διασώθηκε από τις ρόδες φορτηγού - Βίντεο από την τεράστια κινητοποίηση

Μια περιπέτεια με καλό τέλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγιδευμένο γατάκι διασώθηκε ανάμεσα στα λάστιχα φορτηγού
Παγιδευμένο γατάκι διασώθηκε ανάμεσα στα λάστιχα φορτηγού © OSHP_NEOhio/X

Γατάκι σφήνωσε ανάμεσα στις ρόδες φορτηγού αλλά ευτυχώς κάποιος το είδε. Η κινητοποίηση για τη διάσωσή του ήταν συγκινητική

Τα γατάκια γνωστά για τη γοητεία τους, την ανεξαρτησία και η εξυπνάδα τους χαρακτηρίζονται ως αξιαγάπητα πλάσματα που συχνά μπλέκουν σε περιπέτειες άθελά τους. Μια ανάλογη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Πολιτεία του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Παγιδευμένο γατάκι διασώθηκε από τις ρόδες φορτηγού

Οι αστυνομικοί του Οχάιο έσωσαν ένα γατάκι που βρήκε καταφύγιο από τον ήλιο ανάμεσα στις μεγάλες ρόδες ενός φορτηγού και σφήνωσε εκεί. Διέτρεξε μεγάλο κίνδυνο, δε, γιατί ήταν πολύ μικρό και γκρί -σχεδόν το ίδιο χρώμα με τα ελαστικά του φορτηγού.

H τοπική Τροχαία ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένας οδηγός φορτηγού πραγματοποιούσε έλεγχο στο όχημά του πριν από το ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο Ohio Turnpike στην κομητεία Portage όταν ανακάλυψε ένα γατάκι που είχε σφηνώσει ανάμεσα σε δύο ελαστικά.

Ακολούθησε μια τεράστια κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό του. Οι διασώστες αφαίρεσαν ένα από τα βαριά λάστιχα του φορτηγού και κατάφεραν να βγάλουν το γατάκι από το σημείο που είχε σφηνώσει.

Στη συνέχεια το μικρό ζώο μεταφέρθηκε στην οργάνωση Portage Animal Protection League για να εξεταστεί για ενδεχόμενο εσωτερικό τραυματισμό. 

Σε βίντεο που καταγράφηκε η επιχείρηση, ένας από τους διασώστες εξηγεί ότι ένα από τα νύχια της γατούλας είχε πιαστεί στο λάστιχο και το μικρό ζώο δεν μπορούσε να τραβήξει το ποδαράκι του για να φύγει. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.