Κοσμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιοι είναι οι 15 + 62 χορηγοί των Αγώνων στο Παρίσι

Διάσημα brands είναι πανέτοιμα για το γεγονός της χρονιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι χορηγοί των αγώνων στο Παρίσι
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι χορηγοί των αγώνων στο Παρίσι © ANDRE PAIN/ EPA

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι χορηγοί πίσω από τους Αγώνες στο Παρίσι - Διάσημα brands είναι έτοιμα για το γεγονός της χρονιάς 

Πόλος έλξης για κάθε φίλαθλο από ολόκληρο τον κόσμο είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι που θα διεξαχθούν από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου. Κι αυτό προκαλεί βέβαια το ενδιαφέρον των διάσημων brands.

 Στα τέλη Νοεμβρίου 2022, είχε τεθεί στόχος να συγκεντρωθούν 1,1 δισ. ευρώ από συμβόλαια χορηγών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ποσό που ανήλθε σε 1,24 δισ. ευρώ μετά την τροποποίηση του προϋπολογισμού όπως αναφέρει σε σχετική της ανάλυση η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketingregistrado.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι χορηγοί είναι έτοιμοι για το γεγονός της χρονιάς

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024 θα έχουν δεκαπέντε παγκόσμιους χορηγούς, επτά premium εταίρους και δεκατρείς επίσημους συνεργάτες, εκτός από άλλους 42 χορηγούς από διαφορετικούς τομείς.

 Στο επάνω...ράφι βρίσκονται οι παγκόσμιοι χορηγοί: Airbnb, Alibaba, Allianz, Atos, Bridgestone, Coca-Cola, Mengniu, Deloitte, Intel, Omega, Panasonic, Procter&Gamble, Samsung, Visa και Toyota. Να σημειωθεί ότι η Coca-Cola είναι ο παλαιότερος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πιο κάτω βρίσκονται οι premium συνεργάτες. Αυτός ο όμιλος αποτελείται από επτά χορηγούς, μεταξύ των οποίων η ξενοδοχειακή εταιρεία Accor, η τράπεζα Groupe BPCE, το δίκτυο σούπερ μάρκετ Carrefour, η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας EDF, η πολυτελής μάρκα Lvmh, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Orange και η βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi.

Οι δεκατρείς επίσημοι συνεργάτες που θα είναι παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 συμπληρώνουν το βάθρο.
Στην προκειμένη περίπτωση, ο διαχειριστής αεροδρομίου Groupe ADP, η αεροπορική εταιρεία Air France, η εταιρεία τροφίμων Danone και η εταιρεία συμβούλων PriceWaterhouseCoopers (PWC) είναι επίσημοι χορηγοί της εκδήλωσης.

 Τέλος, το «χαρτοφυλάκιο» των χορηγών της Ολυμπιακής διοργάνωσης κλείνει με άλλες 42 εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους. Μερικά από τα ονόματα αυτών των χορηγών είναι -μεταξύ άλλων-ES Global, Eviden, Fitness Park, Fnac Darty, Garden Gourmet, Gerflor, Grupo Ratp, Highfield, Hype, La Poste, Loxam, Lyreco, Miko, Mondo, MTD και Myrtha Pools. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.