Κοσμος

Τραμπ - Μπάιντεν: Live το debate των διεκδικητών της προεδρίας

Το 90λεπτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, το πρώτο ανάμεσα σε εν ενεργεία πρόεδρο και έναν πρώην πρόεδρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ - Μπάιντεν: Live το debate των διεκδικητών της προεδρίας
© Getty Images/Ideal Image

Τραμπ - Μπάιντεν: Live το debate των διεκδικητών της προεδρίας 

Ο πρόεδρος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν και ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός του Ντόναλντ Τραμπ ανεβαίνουν στη σκηνή σε ένα ντιμπέιτ που θα προσφέρει στους ψηφοφόρους μια σπάνια ταυτόχρονη ματιά στους δύο γηραιότερους υποψηφίους που διεκδίκησαν ποτέ την αμερικανική προεδρία.

Ο Μπάιντεν, 81 ετών, και ο Τραμπ, 78 ετών, θα βρεθούν υπό πίεση να επιδείξουν ότι γνωρίζουν τα θέματα και να αποφύγουν τις λεκτικές τρικλοποδιές, καθώς επιδιώκουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις σε μια κούρσα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι αδιέξοδη εδώ και μήνες.

Το 90λεπτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, το πρώτο ανάμεσα σε εν ενεργεία πρόεδρο και έναν πρώην πρόεδρο πραγματοποιείται πολύ νωρίτερα από το κανονικό - περισσότερο από τέσσερις μήνες πριν από την ημέρα των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Έρχεται σε μια στιγμή βαθιάς πόλωσης και βαθιάς ανησυχίας μεταξύ των ψηφοφόρων για την κατάσταση της αμερικανικής πολιτικής. Τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων δήλωσαν σε δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos τον Μάιο ότι ανησυχούν ότι η βία θα μπορούσε να ακολουθήσει τις εκλογές, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την έφοδο πλήθους υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Watch live: CNN Presidential Debate Simulcast Thursday 9PM EST

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.