Κοσμος

Πριγκίπισσα Άννα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα

Όσα έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της αδελφής του βασιλιά Κάρολου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Έφτασε στο νοσοκομείο με διάσειση η πριγκίπισσα Άννα - Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημά της

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας καθώς τραυματίστηκε και υπέστη διάσειση, μετά από ατύχημα στο κτήμα της στο Gloucestershire, σύμφωνα και με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η πριγκίπισσα Άννα, 73 ετών, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα μετά από περιστατικό στο κτήμα της στο Gatcombe Park», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής: «Παραμένει στο νοσοκομείο Σάουθμιντ του Μπρίστολ, "ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση. Ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί στενά και ενώνει τη φωνή του με όλη τη βασιλική οικογένεια στέλνοντας την αγάπη του και τις ευχές του στην Πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση».

Αν και η αιτία του τραυματισμού που έστειλε την πριγκίπισσα Άννα στο νοσοκομείο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα με το άλογο.

Η πριγκίπισσα Άννα αναμενόταν να ξεκινήσει την περιοδεία της στον Καναδά στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Τα καναδικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι επρόκειτο να συμμετάσχει σε τελετή σε πολεμικό μνημείο στο Νιουφάουντλαντ.

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εορτασμών για την Απόβαση της Νορμανδίας η πριγκίπισσα Άννα συναντήθηκε με βετεράνους και τις οικογένειές τους στο πολεμικό νεκροταφείο του Μπαγιό στη Γαλλία.

Η πριγκίπισσα Άννα είναι γνωστή ως μία από τις πιο σκληρά εργαζόμενες της βασιλικής οικογένειας, με εξαιρετικά γεμάτο πρόγραμμα και καθημερινές υποχρεώσεις.

Με στοιχεία από το ΒΒC.com