Κοσμος

Στο νοσοκομείο ο Ian McKellen - Ο 85χρονος ηθοποιός έπεσε από τη σκηνή εν ώρα παράστασης

Ποια τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ian McKellen: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά την πτώση από τη σκηνή - Η κατάσταση της υγείας του 85χρονου

Ο Ian McKellen βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης κατά την οποία συμμετέχει στο θέατρο Noël Coward στο Λονδίνο. Ο 85χρονος ηθοποιός έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης Player Kings. 

Ο Ian McKellen παραπάτησε κατά τη διάρκεια μίας σκηνής μάχη και βρέθηκε στο κενό, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Η παράσταση διεκόπη και το κοινό κλήθηκε να φύγει από την αίθουσα. Εκπρόσωπος του θεάτρου έκανε γνωστό ότι ο Ian Mckellen βρίσκεται σε καλή διάθεση μετά τον τραυματισμό του και αναμένεται «να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα».

Ο Ian McKellen παραπάτησε εν ώρα παράστασης και βρέθηκε στο κενό

Ο Sir Ian McKellen υποδύεται τον Τζον Φάλσταφ. Τη στιγμή του ατυχήματος συμμετείχε σε μια σκηνή μάχης με τους ηθοποιούς που υποδύονται τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Χένρι Πέρσι. Ο ηθοποιός ζήτησε βοήθεια, και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη παράσταση την ερχόμενη Τρίτη ακυρώθηκε «για να ξεκουραστεί ο Ian», όμως, ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει στο πόστο του την Τετάρτη.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ευχαρίστησε δύο γιατρούς που ήταν «σε ετοιμότητα στο κοινό» καθώς και το προσωπικό του θεάτρου για την υποστήριξή τους.