Κοσμος

Στο νοσοκομείο ο Ian McKellen - Ο 85χρονος ηθοποιός έπεσε από τη σκηνή εν ώρα παράστασης

Ποια τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ian McKellen
Ian McKellen: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά την πτώση από τη σκηνή © EPA / WILL OLIVER

Ian McKellen: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά την πτώση από τη σκηνή - Η κατάσταση της υγείας του 85χρονου

Ο Ian McKellen βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης κατά την οποία συμμετέχει στο θέατρο Noël Coward στο Λονδίνο. Ο 85χρονος ηθοποιός έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης Player Kings. 

Ο Ian McKellen παραπάτησε κατά τη διάρκεια μίας σκηνής μάχη και βρέθηκε στο κενό, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Η παράσταση διεκόπη και το κοινό κλήθηκε να φύγει από την αίθουσα. Εκπρόσωπος του θεάτρου έκανε γνωστό ότι ο Ian Mckellen βρίσκεται σε καλή διάθεση μετά τον τραυματισμό του και αναμένεται «να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα».

Ο Ian McKellen παραπάτησε εν ώρα παράστασης και βρέθηκε στο κενό

Ο Sir Ian McKellen υποδύεται τον Τζον Φάλσταφ. Τη στιγμή του ατυχήματος συμμετείχε σε μια σκηνή μάχης με τους ηθοποιούς που υποδύονται τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Χένρι Πέρσι. Ο ηθοποιός ζήτησε βοήθεια, και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη παράσταση την ερχόμενη Τρίτη ακυρώθηκε «για να ξεκουραστεί ο Ian», όμως, ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει στο πόστο του την Τετάρτη.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ευχαρίστησε δύο γιατρούς που ήταν «σε ετοιμότητα στο κοινό» καθώς και το προσωπικό του θεάτρου για την υποστήριξή τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.