Κοσμος

Φλόριντα: 19χρονος Ελληνοαμερικανός σκότωσε τους γονείς του

Τραυμάτισε στο πόδι αστυνομικό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φλόριντα: 19χρονος Ελληνοαμερικανός σκότωσε τους γονείς τους και τραυμάτισε στο πόδι αστυνομικό

Ένας 19χρονος Ελληνοαμερικανός σκότωσε τους γονείς του και τραυμάτισε αστυνομικό μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά του στη Φλόριντα. Το έγκλημα διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15.6). Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας μετά από κλήση που δέχθηκε από τη μητέρα του δράστη περίπου στις 23:00 το βράδυ. 

Ο Χρήστος Αλέξανδρος Θέμελης Τζούνιορ πυροβόλησε θανάσιμα τον 51χρονο πατέρα του Χρήστο Βύρωνα Θέμελη μέσα στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Η μητέρα του 19χρονου κάλεσε την Αστυνομία και όταν οι αρχές έφτασαν και κάλεσαν τη γυναίκα να βγει από το σπίτι, ο 19χρονος πυροβόλησε πισώπλατα στο κεφάλι τη μητέρα του, ενώ περπατούσε στο γρασίδι της αυλής τους. Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και ένας 26χρονος αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Ο 19χρονος δράστης τραυματίστηκε μετά από ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς και μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.

«Πώς είχε πρόσβαση σε οποιοδήποτε τύπο πυροβόλου όπλου για να μπορέσει να ασκήσει τέτοιου είδους βία εδώ απόψε;» διερωτήθηκε ο σερίφης. Ο Chronister χαρακτήρισε την κατάσταση «πραγματικά τρομακτική». «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ταχεία ανταπόκριση των αρχών μας, μετρίασε την απειλή για την κοινότητα», είπε σε μια δήλωση ο σερίφης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο 19χρονος στην πορεία στρεφόταν και προς γείτονές του ή άλλους κατοίκους της περιοχής όπου διέμενε. 

Το έγκλημα έχει καταγραφεί από τις κάμερες που φέρουν στον εξοπλισμό τους οι αστυνομικοί. 

Με πληροφορίες από New York Post