Κοσμος

Ομπάμα και σταρ του Χόλιγουντ βοήθησαν τον Τζο Μπάιντεν να συγκεντρώσει 30 εκατ. δολάρια

Λαμπερό γκαλά στο Λος Άντζελες υπέρ της εκστρατείας του υποψήφιου των Δημοκρατικών

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζο Μπάιντεν: Συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατ. δολάρια σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες - Στη σκηνή του Peacock Theater Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς
Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζο Μπάιντεν, Τζούλια Ρόμπερτς και Μπαράκ Ομπάμα στον έρανο υπέρ της υποψηφιότητας του Αμερικανού προέδρου © Instagram/Julia Roberts

Τζο Μπάιντεν: Συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατ. δολάρια σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες - Στη σκηνή του Peacock Theater Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς

Μερικοί από τους λαμπερότερους αστέρες του Χόλιγουντ πρωτοστάτησαν σε έρανο υπέρ του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος απέφερε ποσό - ρεκόρ 30 εκατομμυρίων δολαρίων στην καμπάνια του υποψήφιου των Δημοκρατικών.

Τζο Μπάιντεν: Ομπάμα και σταρ του Χόλιγουντ σε εκδήλωση στήριξης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ήταν μεταξύ εκείνων που ανέβηκαν στη σκηνή του Peacock Theatre στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο οικοδεσπότης Τζίμι Κίμελ πήρε συνέντευξη από τον Μπάιντεν και τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη να νικηθεί ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε μια κούρσα που αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμφίρροπη.

Κατά τη διάρκεια περισσότερο από μισής ώρας συζήτησης, ο Κίμελ ρώτησε εάν η χώρα έπασχε από αμνησία σχετικά με τα πεπραγμένα του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου, με τον Μπάιντεν να απαντά: «Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να θυμόμαστε πώς ήταν», όταν ο Τραμπ διετέλεσε ένοικος το Λευκού Οίκου.

Προσωπικότητες της βιομηχανίας του θεάματος κάνουν ολοένα και εντονότερη την παρουσία τους στην προσπάθεια να βοηθήσουν την εκστρατεία του Μπάιντεν, ενώ ενδεικτικό της σημασίας του δρώμενου για την επανεκλογή του νυν προέδρου των ΗΠΑ υπογραμμίζεται από την απόφασή του να αλλάξει εννέα ζώνες ώρας εν πτήσει, προκειμένου να ταξιδέψει από τη σύνοδο κορυφής της G7 στη νότια Ιταλία έως τη νότια Καλιφόρνια.

Ο έρανος περιελάμβανε ερμηνείες των Τζακ Μπλακ και Σέριλ Λι Ραλφ, ενώ οι ηθοποιοί Κάθριν Χαν και Τζέισον Μπέιτμαν παρουσίασαν τον Τζίμι Κίμελ, ο οποίος σχολίασε σκωπτικά: «Μου είπαν ότι θα συστηθώ από τον Μπάτμαν, όχι από τον Μπέιτμαν».

Η συζήτηση στράφηκε σε πολύ πιο σοβαρά θέματα, λέγοντας ότι «διακυβεύονται τόσα πολλά σε αυτές τις εκλογές» και αναφέροντας τα δικαιώματα των γυναικών, την υγειονομική περίθαλψη και τις εκκλήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν για διεύρυνση του δικαιώματος ψήφου.

Ο Κίμελ ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο ποιο επίτευγμα της θητείας του τον κάνει περισσότερο υπερήφανο, με τον Μπάιντεν να δηλώνει ότι πιστεύει πως η προσέγγιση της κυβέρνησης στην οικονομία αποδίδει.

«Έχουμε την ισχυρότερη οικονομία στον κόσμο σήμερα», είπε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας «προσπαθούμε να δώσουμε στους απλούς ανθρώπους μια ίση ευκαιρία».

(Με πληροφορίες του AP)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.