Κοσμος

Πρώτη είδηση ο θάνατος του Μάικλ Μόσλεϊ στα βρετανικά ΜΜΕ

Τι αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μάικλ Μόσλεϊ: Πρώτη είδηση ο θάνατος του στα βρετανικά ΜΜΕ - Τι αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους

Πρώτη είδηση στα βρετανικά ΜΜΕ είναι ο εντοπισμός της σορού του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στο νησί της Σύμης.

Ειδικότερα, το Skynews ανέφερε πως «ο διευθυντής ενός μπαρ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας ο Ηλίας Τσαβαρής, 38 ετών, είδε πρώτος το πτώμα που βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον Μάικλ Μόσλεϊ».

«Το είδαν με τη βάρκα. Ο δήμαρχος ήρθε και είδε κάτι και τότε ήταν που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν είδατε κάτι πήγαινε να ελέγξεις εκεί», αποκάλυψε το βρετανικό δίκτυο.

«Με κάλεσαν και μου είπαν ξέρεις κάτι είδαμε κάτι από μακριά μπορείς να πας να το ελέγξεις και έτσι πήγα εκεί. Όταν λοιπόν πήγα εκεί είδα κάτι σαν σώμα για να βεβαιωθώ. Δεν βλέπεις ένα πτώμα κάθε μέρα, δεν είναι εμπόλεμη ζώνη, είναι καλοκαίρι υποτίθεται ότι πρέπει να διασκεδάζεις και να κολυμπάς. (...) Δεν περπάτησε μέσα από το εστιατόριο. Αν είχε περάσει από εκεί θα είχαμε ελέγξει τις κάμερες», πρόσθεσε.

BBC News για τον εντοπισμό του Μάικ Μόσλεϊ

Το BBC News επικαλέστηκε αστυνομική πηγή που αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής ήταν νεκρός «εδώ και αρκετές ημέρες».

«Το πτώμα βρέθηκε δίπλα σε έναν φράχτη. Δεν έχει μετακινηθεί από το σημείο, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου παιδιά παίζουν στο νερό στην παραλία της Αγίας Μαρίνας», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Να σημειωθεί πως οι ελληνικές αρχές διεξήγαγαν εκτεταμένες έρευνες για τον Μάικ Μόσλεϊ επί πέντε ημέρες εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών.

Στην προσπάθεια συμμετείχαν πυροσβέστες, σκύλοι, ελικόπτερα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ντόπιοι και αστυνομικοί από τη Σύμη και εκτός νησιού.