Κοσμος

Kanye West: Μήνυση από πρώην βοηθό του για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση

Η Lauren Pisciotta ζητά αποζημίωση για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα προβλήματα για τον Kanye West. Η μήνυση από πρώην βοηθό του για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση και τα χυδαία μηνύματά του.

Πρώην βοηθός του Kanye West μηνύει τον διάσημο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση, όπως γράφει το «Page Six». Στην κατάθεσή της, η Lauren Pisciotta ισχυρίζεται ότι άρχισε να εργάζεται για τον ράπερ τον Ιούλιο του 2021, καθώς εκείνος ετοιμαζόταν να λανσάρει τη σειρά ρούχων «Yeezy».

O Kanye West ζήτησε από την Pisciotta να διαγράψει τον λογαριασμό της στο OnlyFans

Στην influencer, η οποία συνεργάστηκε επίσης με τον West σε μερικά τραγούδια του «Donda», προσφέρθηκε 1 εκατ. δολάρια για τη δουλειά. Ο μόνος όρος ήταν να είναι στη διάθεση του κροίσου του «Heartless» 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάτι που αποδέχτηκε.

Στην αγωγή της, η Pisciotta ανέφερε ότι έβγαζε επιπλέον 1 εκατ. δολάρια από το OnlyFans, μέχρι που ο 46χρονος West της ζήτησε να διαγράψει τον λογαριασμό της το 2022. Σε αντάλλαγμα, ο καλλιτέχνης φέρεται να αύξησε τον μισθό της στα 2 εκατ. δολάρια τον χρόνο για να αντισταθμίσει το χαμένο εισόδημα. Ωστόσο, φέρεται να μην τήρησε ποτέ τη συμφωνία τους. Λίγο μετά την αύξησή της, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών φέρεται να άρχισε να της στέλνει χυδαία μηνύματα, σύμφωνα με την ίδια.

Εκτός από τα χυδαία μηνύματα, η ίδια φέρεται να έχει στη διάθεσή της φωτογραφίες και βίντεο του West, που συνευρίσκονταν με άλλες γυναίκες. Η Pisciotta φέρεται επίσης να έλαβε από τον West προσωπικές φωτογραφίες νυν και πρώην υπαλλήλων της Yeezy, τόσο «ανδρών όσο και γυναικών.

«Κοίταξε, το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να γ@$#, αλλά μετά θέλω μια κοπέλα να μου πει πόσο σκληρά τη γ@#$ ενώ τη γ@#%. Μετά θέλω να με απατήσει», φέρεται να της έγραψε σε ένα μήνυμα.

H Lauren Pisciotta ζητά αποζημίωση από τον Kanye West

Στη μήνυσή της η Lauren Pisciotta περιέγραψε πολλά άλλα περιστατικά με τον τραγουδιστή, τα οποία περιελάμβαναν το γεγονός πως αυτοϊκανοποιούνταν ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο ρωτώντας για τα μεγέθη του πέους των φίλων της και φέρεται να την ανάγκασε να βγάλει τη ζακέτα της ενώ ήταν στο γραφείο επειδή κάλυπτε πάρα πολλά.

Σε ένα άλλο περιστατικό, την έκλεισε μαζί του σε ένα δωμάτιο και αυνανίστηκε δίπλα της πριν αποκοιμηθεί. Υποστήριξε επίσης ότι θύμωσε αφού απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο να βγει ραντεβού μαζί του ή να κάνουν σεξ.

Στην αγωγή της τώρα ζητά αποζημίωση για αθέτηση συμβολαίου και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα, ο West κατηγορήθηκε ότι απέλυσε υπάλληλό του λόγω του χρώματος του δέρματός του.