Κοσμος

Απειλές από Ντόναλντ Τραμπ: «Οι οπαδοί μου δύσκολα θα αποδεχθούν μια ποινή φυλάκισης»

Δωρεές άνω των 50 εκατ. δολαρίων μετά την καταδίκη του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ θα είναι υποψήφιος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου © ΕΡΑ/PETER FOLEY

Προειδοποίηση-απειλή διατύπωσε ο Τραμπ για το ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης εναντίον του

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Fox News σήμερα ότι μία ποινή φυλάκισης θα μπορούσε να φέρει «σε σημείο ρήξης» τους οπαδούς του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1phq7mp5efl)

Ντόναλντ Τραμπ: Κάποια στιγμή έρχεται το σημείο ρήξης

Μία επιβολή ποινής φυλάκισης «θα ήταν δύσκολο για το κοινό να την αποδεχθεί. Ξέρετε, κάποια στιγμή, υπάρχει ένα σημείο ρήξης», απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η ετυμηγορία στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς , η πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα εμποδίσει τον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης.

Στην σημερινή του συνέντευξη ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι η δίκη ήταν «πολύ δύσκολη» για την σύζυγό του Μελάνια, η οποία δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο.

γυναικα, πλακατ, σημαιες
Περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια συγκέντρωσε η προεκλογική ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ © ΕΡΑ/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Δωρεές πάνω από 50 εκατ. δολάρια μετά την καταδίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια συγκέντρωσε η προεκλογική ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ μέσα από διαδικτυακές δωρεές σε διάστημα 24 ωρών μετά την καταδίκη του, υπογραμμίζοντας ότι η καταδικαστική απόφαση ενίσχυσε «όπως τίποτε άλλο στο παρελθόν» την υποστήριξη στο πρόσωπό του.

«Είναι περισσότερα από δύο εκατομμύρια δολάρια την ώρα», σχολίασε η προεκλογική ομάδα του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1ou6dekayyh)

«Μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης, το διαδικτυακό μας σύστημα συγκέντρωσης δωρεών κατακλύστηκε από την υποστήριξη και, παρά τις προσωρινές καθυστερήσεις λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, ο πρόεδρος Τραμπ συγκέντρωσε 34,8 εκατ. δολάρια μέσω μικρών ποσών», δήλωσε ο Κρις ΛαΣίβιτα και η Σούζι Γουάιλς, προεκλογικοί σύμβουλοι του Ρεπουμπλικάνου σε ανακοίνωσή τους το πρωί της Παρασκευής.

Το βράδυ της Παρασκευής το ποσό έφτασε τα 52,8 εκατ. δολάρια. Εξάλλου το 30% των δωρεών έγινε από νέους δωρητές. Πρόκειται για ποσό σχεδόν διπλάσιο από αυτό που έχει συγκεντρωθεί ποτέ στη διάρκεια μίας ημέρας στην WinRed, την επίσημη πλατφόρμα δωρεών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.