Κοσμος

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της - Επικαλείται προσωπικούς λόγους

«Φουντώνουν» οι φήμες για χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της μετά τις φήμες για χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, την ώρα που «φουντώνουν» οι φήμες για χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ. Μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια θέλει να αξιοποιήσει τον χρόνο της μαζί με τα παιδιά της και στενούς της φίλους. 

Η περιοδεία της Τζένιφερ Λόπεζ θα ήταν η πρώτη της μετά από πέντε χρόνια. Η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου στο Ορλάντο της Φλόριντα και να ολοκληρωθεί στο Χιούστον στις 31 Αυγούστου. Τα χρήματα όσων είχαν αγοράσει εισιτήρια αναμένεται να επιστραφούν αυτόματα. 

«Είμαι εντελώς στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ για την ακύρωση της συναυλίας της. 

Ο Μπεν Άφλεκ κράτησε το χέρι της Τζένιφερ Λόπεζ καθώς αποχωρούσαν από την τελετή αποφοίτησης της κόρης του Βάιολετ στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, εν μέσω φημών για διαζύγιο. Τόσο ο Άφλεκ όσο και η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκαν να φορούν τις βέρες τους, αφότου ο πρώτος εθεάθη χωρίς τη βέρα του σε διάφορα σημεία κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπε Άφλεκ: Το χρονικό των φημών περί χωρισμού 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Άφλεκ έχει «συνέλθει» από το γάμο, που ήταν ένα «πυρετώδες όνειρο». Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες περί χωρισμού όταν η Τζένιφερ εμφανίστηκε στο Met Gala του 2024 χωρίς τον Μπεν στο πλευρό της. Μια εβδομάδα αργότερα, το TMZ ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά.

Ο Άφλεκ φέρεται να άρχισε να μένει σε ένα σπίτι στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες, λιγότερο από 30 λεπτά από την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς, πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Την Παρασκευή και ενώ οι φήμες οργιάζουν μία εμφάνιση του ηθοποιού σχεδόν επιβεβαίωσε τις φήμες για διαζύγιο με τη Τζένιφερ Λόπεζ Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι ο Άφλεκ έψαχνε για να αγοράσει σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπως και η Τζένιφερ. Η ιστορία αγάπης των Bennifer ξεκίνησε από το 2002 όταν άρχισαν να βγαίνουν. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε αργότερα εκείνη τη χρονιά. Ωστόσο, χώρισαν το 2004 μετά την αναβολή του γάμου τους. Τελικά, επανασυνδέθηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά. Επισήμως, κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τις εικασίες σχετικά με τον γάμο τους. Όταν ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αρνήθηκε να απαντήσει.