Κοσμος

Αστυνομικός γρονθοκόπησε άνδρα σε αναπηρικό καροτσάκι που τον έφτυσε

Υποστήριξε ότι τον έβρισε και τον έφτυσε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Bρετανία: Αστυνομικός γρονθοκόπησε άνδρα σε αναπηρικό καροτσάκι

Ένας Bρετανός αστυνομικός τελεί υπό έρευνα μετά τη δημοσιοποίηση υλικού που τον δείχνει να γρονθοκοπεί έναν χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου, ο οποίος φέρεται να τον έφτυσε.

Στο βίντεο, ο αστυνομικός φαίνεται να παλεύει με τον άνδρα έξω από ένα γωνιακό κατάστημα στο Great Yarmouth του Norfolk.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο αστυνομικός πήρε ένα μπουκάλι αλκοόλ από τον άνδρα, ο οποίος τραγουδούσε στη μέση του δρόμου, πριν τον σπρώξει στο πεζοδρόμιο, όπου άρχισε να τον γρονθοκοπεί αφού τον είχε βρίσει. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι ήταν υβριστικός και έφτυνε τον αστυνομικό.

Μια γυναίκα που εργάζεται στην περιοχή και ήταν μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε: «Ο άντρας με το αναπηρικό καροτσάκι είναι εδώ γύρω πολλές φορές. Όλοι τον γνωρίζουν. Είχε ένα μπουκάλι αλκοόλ στα χέρια του. Βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Ο αστυνομικός ήρθε και τον έσπρωξε στη γωνία. Ο άνδρας στο αναπηρικό καροτσάκι έκανε μια κίνηση σαν να επρόκειτο να σηκωθεί. Τότε ο αστυνομικός άρχισε να τον σπρώχνει και να τον γρονθοκοπεί».

Η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, πρόσθεσε ότι στη συνέχεια έφτασε ένα φορτηγάκι με περισσότερους αστυνομικούς και ότι ο άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι τελικά συνελήφθη.