Κοσμος

Νέες έρευνες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - Η αστυνομία αναζητά ποιος έδωσε στον ηθοποιό την κεταμίνη

Επτά μήνες μετά τον θάνατό του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μάθιου Πέρι: Η Αστυνομία του Λος Άντζελες κάνει έρευνα για την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του

Οι έρευνες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι συνεχίζονται με την αστυνομία να βάζει στο στόχαστρο το ποιος και πώς προμήθευσε με κεταμίνη τον γνωστό ηθοποιό, που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. 

Όπως αναφέρει το SkyNews, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες συνεργάζεται με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ως μέρος μιας έρευνας στο γιατί ο 54χρονος Μάθιου Πέρι είχε τόση κεταμίνη στον οργανισμό του. Ο ιατροδικαστής έγραψε ότι η τελευταία θεραπεία του Μάθιου Πέρι ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του και δεν εξηγούσε τα επίπεδα κεταμίνης στο αίμα του. Ο ηθοποιός μιλούσε τακτικά για τη μάχη του με τον εθισμό στις ουσίες. 

Γνωστές λεπτομέρειες από τη διαθήκη του Μάθιου Πέρι

Οι λεπτομέρειες της διαθήκης του Μάθιου Πέρι έγιναν γνωστές πέντε μήνες μετά το θάνατο του ηθοποιού. Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six ο πρωταγωνιστής των "Friends" όρισε τη Λίζα Κούντροου και τη Ρόμπιν Ρούζαν να διαχειρίζονται από κοινού την περιουσία του, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Επιπλέον, ο ηθοποιός ονόμασε το καταπίστευμά του "Alvy Singer Living Trust", από το όνομα του χαρακτήρα από το "Annie Hall" του Woody Allen. Στη διαθήκη που δημιουργήθηκε το 2009, ο Perry ανέφερε τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σούζαν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Σύμφωνα με τη διαθήκη, κατείχε προσωπική περιουσία αξίας 1.030.000 δολαρίων «που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα». Ο σταρ, ο οποίος πέθανε άτεκνος, όρισε στη διαθήκη του ότι τυχόν παιδιά που θα αποκτούσε μετά το 2009 δεν θα είχαν «ρητά δικαιώματα» στην περιουσία του.