Κοσμος

Κέιτ Μίντλετον: Το δημοσίευμα για τα μαλλιά της μετά τη χημειοθεραπεία

Η ανακοίνωση από εκπρόσωπο του Κένσινγκτον που αποκλείει την άμεση επιστροφή της στη δημόσια ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι αναφέρει εφημερίδα για τα μαλλιά της Μίντλετον
© Royal Family

Τι συμβαίνει με το ίδρυμα της Μίντλετον και ποιος θα αντικαταστήσει τη πριγκίπισσα της Ουαλίας στα καθήκοντά της

Η Κέιτ Μίντλετον εξακολουθεί να παραμένει μακριά από τις δημόσιες εκδηλώσεις, ενώ αναρρώνει μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την έναρξη χημειοθεραπειών.

Και ενώ κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Μίντλετον ενδεχομένως να επιστρέψει σε κάποια από τα καθήκοντά της τους επόμενους μήνες, η επιστροφή της στην εργασία και τις υποχρεώσεις της αποκλείστηκε, καθώς το ίδρυμα που η ίδια δημιούργησε εξέδωσε έκθεση σχετικά με τα πρότζεκτ που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.

«Η πριγκίπισσα Κάθριν της Ουαλίας δεν αναμένεται να επιστρέψει στην εργασία της μέχρι να το εγκρίνει η ιατρική της ομάδα», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον.

«Η πρώιμη παιδική ηλικία θα συνεχίσει να είναι κεντρικό θέμα (σ.σ.: του ιδρύματος που φέρει το όνομά της) στο δημόσιο έργο της», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η πριγκίπισσα είχε ενημερωθεί για την έκθεση που εξέδωσε το Royal Foundation Centre for Early Childhood, αλλά δεν ήταν παρούσα στην παρουσίαση στο Σίτι του Λονδίνου.

Το δημοσίευμα της Marca για την Κέιτ Μίντλετον

«Έχει ενημερωθεί για την έκθεση», δήλωσε βασιλική πηγή, ενώ οι εκκλήσεις για την προστασία της ιδιωτικής της ζωής όσο αναρρώνει εξακολουθούν να ισχύουν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος, Christian Guy, δήλωσε ότι η πριγκίπισσα ήταν «ενθουσιασμένη» από την έκθεση και ότι η εκστρατεία για την πρώιμη παιδική ηλικία «συνεχίζεται καθώς αναρρώνει».

Την ίδια στιγμή και ενώ γίνεται τεράστια προσπάθεια από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να προστατευθεί τόσο η ηρεμία και η ιδιωτικότητα όσο και η εικόνα της Μίντλετον, ένα δημοσίευμα της ισπανικής Marca έχει θορυβήσει αναγνωστικό κοινό και εμπλεκόμενους με τη βασιλική οικογένεια. Ο λόγος; Το άρθρο εικάζει το ποια μπορεί να είναι η εικόνα της Κέιτ Μίντλετον μετά από περίπου 2 μήνες χημειοθεραπειών. Στο ίδιο αυτό δημοσιεύμα γίνεται αναφορά στα μαλλιά της Μίντλετον και στα συμπτώματα που ενδεχομένως εμφανίζει μετά τη χορήγηση χημειοθεραπείας, ενώ ο συντάκτης του φροντίζει να κλείσει με το πόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φροντίζει τη σύζυγό του και πόσο δύσκολο είναι για την οικογένεια να κρατά ισορροπίες με τρία μικρά παιδιά βυθισμένα στο σκοτάδι αναφορικά με την πραγματική κατάσταση υγείας της μητέρας τους...

Με στοιχεία από ΒΒC.com, Marca

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.