Κοσμος

Τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία: Νεκρή η Νικολέττα Διαμαντάκου - Πώς έγινε το δυστύχημα

Η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία: Νεκρή η Νικολέττα Διαμαντάκου - Η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε

Η Νικολέττα Διαμαντάκου έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα έξω από την πόλη Ουσάκ. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 67χρονη γυναίκα μαζί με ακόμη δύο Έλληνες, οι οποίοι τραυματίστηκαν, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι.

Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε στις 11:10 το πρωί της Πέμπτης (16.5). Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ουσάκ.

Ποια ήταν η Νικολέττα Διαμαντάκου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Τουρκία

Η Νικολέττα Διαμαντάκου ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος «Κοινωνία Αξιών». Δύο ημέρες πριν το τροχαίο δυστύχημα η Νικολέτα Διαμαντάκου είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου. 

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου, υπεύθυνης επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών. Πέρυσι, τέτοια ακριβώς εποχή, κάναμε από κοινού προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές. Η Νικολέτα ήταν μια αφοσιωμένη μαχήτρια της πολιτικής και της τέχνης. Είναι απολύτως σοκαριστικό, αυτό που συνέβη» έγραψε στο Facebook η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, Δέσποινα Λιμνιωτάκη για τη Νικολέττα Διαμαντάκου. 

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία με θύμα τη Νικολέττα Διαμαντάκου 

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (16.5) στην περιοχή Μπανάζ του Ουσάκ στην Τουρκία. Το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει η παρέα των τριών Ελλήνων κάτω από άγνωστες συνθήκες, κι ενώ βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Σμύρνης – Άγκυρας, έπεσε σε χαντάκι κοντά στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής του Μπανάζ και αναποδογύρισε.

Οι Αρχές διαπίστωσαν πως η 67χρονη, η οποία εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο έχασε τη ζωή της ακαριαία, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός, 63 ετών, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο κρατικό νοσοκομείο του Μπανάζ, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η αιτία του δυστυχήματος φέρεται να είναι πως ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι. Ο οδηγός και συνοδηγός είχαν δεμένες τις ζώνες τους, ενώ η 67χρονη όχι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονταν σε ένα ίδρυμα που σχετίζεται με τον Πολιτισμό και έχει σχέση με την Ελλάδα και την Τουρκία.