Κοσμος

Βίντεο: Η στιγμή των πυροβολισμών εναντίον του πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρόμπερτ Φίτσο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρόμπερτ Φίτσο: Η στιγμή των πυροβολισμών εναντίον του
© EPA/JAKUB GAVLAK

Ρόμπερτ Φίτσο: Η στιγμή των πυροβολισμών εναντίον του - Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρωθυπουργός

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή τη στιγμή που ο 71χρονος άνδρας πυροβολεί εναντίον του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ενώ ο Φίτσο χαιρετούσε τον κόσμο ο συγκεκριμένος άνδρας του φώναξε «Ρόμπο έλα εδώ» και όταν τον πλησίασε άρχισε να πυροβολεί.

Σλοβακία: «Μεταξύ ζωής και θανάτου» ο πρωθυπουργός 

«Μεταξύ ζωής και θανάτου» βρίσκεται ο Ρόμπερτ Φίτσο ανέφερε το πρωθυπουργικό γραφείο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Στην επίσημη σελίδα του Σλοβάκου πρωθυπουργού αναφέρεται ότι ο Φίτσο δέχθηκε «πολλές σφαίρες» από έναν άνδρα σήμερα το μεσημέρι καθώς έβγαινε από ένα κτίριο έπειτα από συνεδρίαση της κυβέρνησης. Το πρωθυπουργικό γραφείο τόνισε ότι ο Φίτσο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Μπάνσκα Μπιστρίτσα και όχι σε νοσοκομείο της Μπρατισλάβα καθώς η μεταφορά του σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας θα διαρκούσε περισσότερο με δεδομένη την άμεση περίθαλψη που χρειαζόταν.

Σύμφωνα με τον Γκάρντιαν, που επικαλείται σλοβακικά μέσα ενημέρωσης, τα τραύματα του είναι τρία από σφαίρες, δύο στο χέρι του και ένα στην κοιλιακή χώρα. Μία γυναίκα είπε ότι είδε αίματα στο κεφάλι του Φίτσο και στο στήθος του.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.