Κοσμος

Βρέθηκαν οστά 19χρονου που είχε εξαφανιστεί στη Γιούτα; - Ο φερόμενος δολοφόνος υπέδειξε το σημείο δύο χρόνια μετά

Ποια στοιχεία ενοχοποίησαν τον 60χρονο γείτονα του νεαρού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 19χρονος αγρότης εξαφανίστηκε το 2022 και οι αρχές εκτιμούν ότι βρήκαν οστά του
Ο 19χρονος αγρότης εξαφανίστηκε το 2022 και οι αρχές εκτιμούν ότι βρήκαν οστά του σε περιοχή που υπέδειξε ο φερόμενος ως δολοφόνος στη Γιούτα © Youtube

Γιούτα: Ο δολοφόνος του 19χρονου υπέδειξε το σημείο με οστά - Ποια στοιχεία ενοχοποίησαν τον 60χρονο γείτονα του νεαρού

Μόλις την Τρίτη (9.4) εντοπίστηκαν σε απομακρυσμένη περιοχή στη Γιούτα οστά που φέρεται να ανήκουν στον 19χρονο Dylan Rounds, έναν νεαρό αγρότη που είχε εξαφανιστεί το 2022. Ο 19χρονος φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 60χρονο γείτονά του, ο οποίος ζούσε σε τροχόσπιτο. 

Γιούτα: Ο δολοφόνος 19χρονου υπέδειξε το σημείο όπου βρίσκονταν τα οστά του νεαρού αγρότη

«Στις 9 Απριλίου 2024, λείψανα που εικάζεται ότι ανήκουν στον Dylan Rounds ανακτήθηκαν στην απομακρυσμένη δυτική περιοχή Box Elder County του Lucin», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Box Elder (BECOSO). Ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου ήταν εκείνος που οδήγησε τις αρχές στον τρόπο ταφής του Dylan Rounds. 

«Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την αγάπη τους», είπε η μητέρα του Rounds, Candice Cooley. «Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε τώρα λείψανα του και μπορούμε να τον φέρουμε σπίτι καθώς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για δικαιοσύνη».

Η τελευταία επικοινωνία του 19χρονου με τη γιαγιά του και τα στοιχεία που έδειξαν τον δράστη

Ο 60χρονος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του Dylan το 2023 και αφού είχε περάσει ήδη έναν χρόνο στη φυλακή μετά τη σύλληψή του για παραβίαση του νόμου περί όπλων. Ο Brenner και ένας άλλος κάτοικος της περιοχής θεωρήθηκαν «οικογενειακοί φίλοι» των Rounds. Έμειναν περίπου 5 μίλια από το αγρόκτημα του 19χρονου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Fox News. Τα ίχνη του Rounds χάθηκαν στις 30 Μαΐου 2022. Νωρίτερα, είχε μιλήσει με τη γιαγιά του στο τηλέφωνο.

Το φορτηγό σιτηρών του 19χρονου και ένα ζευγάρι μπότες με αίμα βρέθηκαν κατά την αρχική έρευνα για τον αγνοούμενο. Η ανάλυση DNA έδειξε ότι επρόκειτο για τα παπούτσια του Rounds. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αξιωματούχοι της κομητείας και το FBI ανακάλυψαν αρκετά όπλα στην κατοχή του Brenner, τα οποία κατείχε παράνομα. 

Οι ερευνητές απέκτησαν επίσης πρόσβαση στα αρχεία του τηλεφώνου του Rounds, τα οποία κατέγραψαν κίνηση στη γη κοντά στο σημείο όπου ο Brenner κατασκήνωνε παράνομα. Το τηλέφωνο του Rounds εντοπίστηκε αργότερα σε μία περιοχή κοντά σε λίμνη, και βρέθηκε ένα time-lapse βίντεο στη συσκευή, το οποίο κατέγραψε τον Brenner με κηλίδες αίματος στα χέρια και το πουκάμισό του καθώς καθάριζε το όπλο του, ανέφερε το KSL.com, επικαλούμενο τις κατηγορίες σε βάρος του Brenner. Οι ερευνητές βρήκαν το DNA του Rounds στην αιματοβαμμένη μπλούζα του Brenner, συνδέοντάς τον με την εξαφάνιση του 19χρονου.

«Ο Brenner ανακρίθηκε και προχώρησε σε ισχυρισμούς που επιβεβαίωναν τα ιατροδικαστικά ευρήματα», ανέφεραν τα δικαστικά έγγραφα που αποκτήθηκαν από το KSL.com πριν βρεθεί το πτώμα του Rounds.

Με πληροφορίες από New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.