Κοσμος

Ο Ninja, κορυφαίος streamer του Twitch, διαγνώστηκε με καρκίνο στα 32 του

Πώς το αντιλήφθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ninja: Ο streamer διαγνώστηκε με καρκίνο στα 32 του
© EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

Ninja: Ο streamer του twitch διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

Ο «Ninja», ο νούμερο ένα streamer της πλατφόρμας Twitch, αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος μέσω ανάρτησης που έκανε το γύρο του X.

Πώς ανακοίνωσε ο Ninja ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

«Εντάξει, είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος, αλλά θέλω να σας κρατήσω όλους ενήμερους», έγραψε ο 32χρονος παίκτης του Fortnite - πραγματικό όνομα Tyler Blevins - που έχει ρεκόρ 19 εκατομμυρίων ακολούθων στο Twitch.

Eξήγησε ότι οι γιατροί είχαν βρει μια ελιά στο πόδι του, αφού πήγε για τσεκ-απ σε δερματολόγο μετά από προτροπή της συζύγου του Τζέσικα. «Υπήρχε μια ελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν για να είναι προσεκτικοί», περιέγραψε ο Blevins, ο οποίος έχει επίσης σχεδόν 24 εκατομμύρια οπαδούς στο YouTube. «Επανήλθε ως μελάνωμα, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι το προλάβαμε σε πρώιμο στάδιο».

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το μελάνωμα είναι ένας τύπος καρκίνου του δέρματος που σχετίζεται με την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία του τύπου που παράγεται από τον ήλιο, τα κρεβάτια μαυρίσματος και άλλες πηγές. Ένας από τους πιο συνηθισμένους καρκίνους του δέρματος σε νεότερα άτομα, το μελάνωμα δηλώνεται γενικά από αλλαγές σε υπάρχουσες ελιές, αν και μπορεί να ξεφυτρώσει σε κατά τα άλλα υγιές δέρμα.

Ποιος είναι ο streamer

Ο Ninja έχει γίνει συνώνυμο του Twitch από την επιστροφή του στον ιστότοπο streaming το 2020, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την αντίπαλη πλατφόρμα Mixer της Microsoft, η οποία έκλεισε τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Η δημοτικότητά του στο παιχνίδι Fortnite είναι τέτοια που οι παίκτες μπορούν να πληρώσουν για να κάνουν τους χαρακτήρες τους νατου μοιάζουν. Ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο streaming έχει επίσης εμφανιστεί σε mainstream προγράμματα, όπως το «The Masked Singer US».

Πηγή: BBC

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.