Κοσμος

Η Kate Middletion πλήρωσε 2.500 λίρες και κέρασε την Ιρλανδική Φρουρά την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Της έχει αποδοθεί ο τίτλος της Συνταγματάρχη επί τιμή

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kate Middleton: Κέρασε την Ιρλανδική Φρουρά την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν μπόρεσε να παραστεί στην παραδοσιακή παρέλαση την Κυριακή για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ωστόσο, έβαλε πλήρωσε τον λογαριασμό για μέλη της Ιρλανδικής Φρουρας σε μπαρ στην πόλη Aldershot του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κate Middleton αγόρασε ποτά αξίας περίπου 2.000 λιρών για το σύνταγμα -που η «Daily Mail» υπολογίζει ότι είναι τουλάχιστον 700 ποτήρια Guinness. 

Η πριγκίπισσα είναι Συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς και η περσινή της εμφάνιση στην παρέλαση ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε με αυτήν την ιδιότητα. «Πραγματικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που βρίσκομαι σήμερα μπροστά σας. Είναι πραγματικά πραγματική τιμή να είμαι ο συνταγματάρχης σας. Είμαι εδώ για να σας ακούω, να σας υποστηρίζω και να σας υπερασπίζομαι σε ό,τι κάνετε - αυτή είναι μια ευθύνη που δεν παίρνω ελαφρά τη καρδία«, δήλωσε πέρυσι στην παρέλαση. «Ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί σας και με τις οικογένειές σας, βλέποντας την αφοσίωσή σας στο καθήκον και την υπηρεσία σε όλα όσα κάνετε».

Τον παραδοσιακό ρόλο της πριγκίπισσας να μοιράζει κλαδάκια τριφυλλιού στους φρουρούς για να τα καρφιτσώσουν στις στολές τους, ανέλαβε φέτος η Lady Ghika, σύζυγος του υποστράτηγου Sir Christopher Ghika.

Η Ιρλανδική Φρουρά μαζί με το Βασιλικό Ιρλανδικό Σύνταγμα, είναι τα δύο ιρλανδικά συντάγματα πεζικού του Βρετανικού Στρατού.

Η Kate Middleton δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα σύντομα. Όταν το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο, ανέφερε: «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα». Πρόσφατα βιντεοσκοπήθηκε για πρώτη φορά δημόσια, να ψωνίζει μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ένα αγροτικό κατάστημα κοντά στο σπίτι τους στο Ουίνδσορ.