Κοσμος

Αρουραίοι εισέβαλαν στο αρχηγείο της αστυνομίας της Νέας Ορλέανης και άρχισαν να τρώνε μαριχουάνα

Τα προβλήματα φαίνεται ότι προέκυψαν μετά τον τυφώνα Κατρίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρουραίοι εισέβαλαν στο αρχηγείο της αστυνομίας της Νέας Ορλέανης και άρχισαν να τρώνε μαριχουάνα
© Unsplash

ΗΠΑ: «Μαστουρωμένοι» αρουραίοι εισέβαλαν στο αρχηγείο της αστυνομίας

Τρωκτικά έχουν κάνει «κατάληψη» στο κτίριο του αρχηγείου του αστυνομικού τμήματος της Νέας Ορλεάνης, εξαφανίζοντας κατασχεμένη κάνναβη που φυλασσόταν κλειδωμένο στην ερειπωμένη αίθουσα αποδεικτικών στοιχείων.

«Οι αρουραίοι τρώνε τη μαριχουάνα», δήλωσε η επιθεωρήτρια, Αν Κιρκπάτρικ στην Επιτροπή Ποινικής Δικαιοσύνης του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το NOLA.com. «Είναι όλοι μαστουρωμένοι», προσέθεσε.

Η Κιρκπάτρικ παρακάλεσε τον δήμο της πόλης για μετεγκατάσταση του αρχηγείου καθώς και για χρηματοδότηση ενός νέου κτιρίου. Όπως υποστήριξε το σημερινό αρχηγείο της αστυνομίας, χτίστηκε το 1968 και δεν είναι κατάλληλο για μια σύγχρονη δύναμη.

Τα προβλήματα στο αρχηγείο της αστυνομίας φαίνεται ότι προέκυψαν μετά τον τυφώνα Κατρίνα που κατέστρεψε την πόλη το 2005, δηλαδή εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. «Το υπόγειο ήταν γεμάτο [από πλημμυρισμένα νερά]», δήλωσε στο NOLA.com ένας βετεράνος του σώματος, διατηρώντας την ανωνυμία του.

Μάλιστα αρκετοί από τους περίπου 400 υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί, πέρυσι εργάζονταν από το σπίτι τους για εβδομάδες ή μήνες μετά την κατάρρευση του κλιματισμού του κτιρίου.

O βετεράνος είπε ότι «εξεπλάγη» από την είδηση των αρουραίων που καταναλώνουν μαριχουάνα, αλλά όπως είπε τα παλιά κτίρια στη Νέα Ορλεάνη, όπως αυτά που στεγάζεται το αρχηγείο της αστυνομίας, προσελκύουν αρουραίους. «Όλα είναι μια έκπληξη», δήλωσε στο NOLA.com.

Αλλά η προσπάθεια να διορθωθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σημερινά κεντρικά γραφεία – συμπεριλαμβανομένης της προσπάθειας εξολόθρευσης των αρουραίων – θα κόστιζε τρεις φορές περισσότερο, σύμφωνα με τον διοικητικό διευθυντή Γκίλμπερ Μοντάνιο.

Πηγή: AP

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.