Κοσμος

Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον σύντροφό της στη Νέα Ορλεάνη - Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο μετά από καυγά

Το έγκλημα είχε θεωρηθεί αρχικά τροχαίο δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της
Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της

Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της - O καυγάς στο αυτοκίνητο και το έγκλημα

Θύμα άγριου εγκλήματος σε δρόμο της Νέας Ορλεάνης έπεσε η 21χρονη Anastasia Rayborn. Ο 31χρονος σύντροφός της, Anthony Cooper, σκότωσε τη νεαρή κοπέλα πέφτοντας πάνω της με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετά από έντονο καυγά που είχαν λίγες στιγμές νωρίτερα. 

Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Cooper έπεσε πάνω στην 21χρονη Anastasia όταν εκείνη κατέβηκε από το όχημά του λίγο μετά τον διαπληκτισμό τους. Μάλιστα, φέρεται να την αποκάλεσε «σκύλα που τρελάθηκε». Ο 31χρονος δράστης κατηγορείται ότι χτύπησε «με μεγάλη ταχύτητα… χτυπώντας την στον τοίχο ενός σπιτιού». Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδάκι μόλις δύο ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία χαρακτηριζόταν από αλλεπάλληλες συγκρούσεις. 

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα πραγματικά», είπε η αδερφή του θύματος Skye Guillory στο WWL. Όπως σημειώνει η αδελφή της 21χρονης, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει πριν από 4 χρόνια. «Αυτός της πήρε ένα αυτοκίνητο που δεν την άφησε ποτέ να οδηγήσει και τελικά τη σκότωσε με αυτό»

Αρχικά η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί ως «θανατηφόρο τροχαίο», όμως, νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως έδειξαν ότι επρόκειτο για άγρια γυναικοκτονία

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.