Κοσμος

Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Buddy Duress σε ηλικία 38 ετών από υπερβολική δόση

To πραγματικό του όνομα ήταν Michael Stathis - Είχε γίνει γνωστός από τις ταινίες των αδελφών Safdie

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Buddy Duress: Πέθανε ο ηθοποιός σε ηλικία 38 ετών από υπερβολική δόση
© Ray Tamarra/GC Images/Ideal Image

Buddy Duress: Πέθανε ο ηθοποιός σε ηλικία 38 ετών από υπερβολική δόση

Ο Buddy Duress (κατά κόσμον Michael C. Stathis), ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Robert Pattinson στο αστυνομικό θρίλερ «Good Time» των αδελφών Safdie το 2017, πέθανε σε ηλικία 38 ετών.

Ο θάνατος του ανακοινώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα από τον σκηνοθέτη Jay Karales, στην επερχόμενη ταινία του οποίου «Mass State Lottery» πρωταγωνιστεί ο Duress. Ο αδελφός του Duress, Christopher Stathis, αποκάλυψε στο People την Τρίτη ότι ο ηθοποιός πέθανε από «καρδιακή ανακοπή από κοκτέιλ ναρκωτικών».  

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας απόλυτος θησαυρός», έγραψε ο Karales, γνωστός επαγγελματικά ως LowRes Wünderbred. «Χωρίς αμφιβολία, ο Buddy Duress ήταν ένας από τους πιο διασκεδαστικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ και οι ιστορίες του ήταν ασυναγώνιστες. Θυμάμαι να τον βλέπω στο Good Time το 2017 και να λέω: 'Αυτό πρέπει να είναι το μέλλον της υποκριτικής. Αυτός ο τύπος." Έφερνε μια συγκεκριμένη αυθεντικότητα και χάρισμα στην οθόνη που δεν βλέπεις πια. Ήταν ένα όνειρο να τον βάλουμε στο Mass State Lottery και νιώθω προνομιούχος που ήμουν ο σκηνοθέτης και ο φίλος του».

Ο Duress γεννήθηκε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 1985. Έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία «Heaven Knows What» των Josh και Benny Safdie το 2014. Στο «Good Time», ο Duress υποδύθηκε τον «Ray», έναν έμπορο ναρκωτικών που γίνεται συνεργάτης του Connie Nikas (Pattinson) στο έγκλημα, καθώς οι δύο τους προσπαθούν να ανακτήσουν ένα μπουκάλι Sprite που περιέχει υγρό LSD.

Μαζί με το «Heaven Knows What» και το «Good Time», ο Duress εργάστηκε σε ταινίες όπως «Person to Person» (2017), «The Great Darkened Days» (2018) και «Beware of Dog» (2020).

Πηγή: Variety

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.