Κοσμος

Στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί την Κέιτ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ενώ οι λεπτομέρειες για το ιατρικό της πρόβλημα παραμένουν άγνωστες

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κέιτ Μίντλετον: Eπίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφτηκε τη σύζυγό του Κέιτ στο νοσοκομείο καθώς αναρρώνει από το χειρουργείο ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον. Ο Γουίλιαμ εθεάθη να απομακρύνεται από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου στο κεντρικό Λονδίνο όπου νοσηλεύεται.

Σήμερα, είναι η τρίτη μέρα της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο, αναφέρει η «Daily Mail» και προσθέτει: «Η Βρετανία έχει το βλέμμα της στραμμένο στην πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα με τους γονείς της και τον σύζυγό της Ουίλιαμ, να βρίσκονται στο πλευρό της για να την στηρίξουν».

Αιφνιδιαστική ανακοίνωση για την επέμβαση

Χθες ξαφνικά το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιά. Η σημείωση ότι θα μείνει στο νοσοκομείο για 14 ημέρες και θα χρειαστεί να αναρρώσει επί τρεις μήνες στο σπίτι της προκάλεσε εντυπώσεις, απορίες και ερωτήματα. Ένα χειρουργείο στην κοιλιά μετά το οποίο χρειάζεται κάποιος να νοσηλευτεί για 14 ημέρες, αυτομάτως σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα απλό χειρουργείο. Αντίθετα, μαρτυρά ότι πρόκειται για σοβαρό χειρουργείο για κάποιο προφανώς σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η επέμβαση έγινε στο «The London Clinic» ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και σύμφωνα με την ανακοίνωση το πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας δεν είναι ο καρκίνος. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως η μητέρα του πρίγκιπα Γεωργίου, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του μικρού πρίγκιπα Λιούις θα παραμείνει για νοσηλεία για δύο εβδομάδες ενώ δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα νωρίτερα από το Πάσχα.

Πηγές κοντά στα βρετανικά ανάκτορα ανέφεραν στην Telegraph πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα ακυρώσει δύο επίσημα προγραμματισμένα ταξίδια στο εξωτερικό εκ των οποίων το ένα στη Ρώμη, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην σύζυγό του την περίοδο της ανάρρωσης αλλά και κοντά στα τρία ανήλικα παιδιά τους. Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να περάσει την περίοδο της ανάρρωσης στο Ουίνδσορ ενώ οι γονείς της Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον αλλά και τα δύο αδέλφια της, η Πίπα και ο Τζέιμς Μίντλετον θα βρεθούν κοντά της. Σύμφωνα με την Telegraph το παλάτι αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της νύφης του βασιλιά Καρόλου.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο και τα δημόσια καθήκοντά της επί 23 μέρες. Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν το πρωί των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ, όταν εμφανίστηκε χαμογελαστή και λαμπερή κρατώντας από το χέρι την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Κέιτ

Το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Κέιτ © EPA/ANDY RAIN
Το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Κέιτ © EPA/ANDY RAIN

Η υγεία του Καρόλου

Εν τω μεταξύ, και η βασιλική σύζυγος Καμίλα, ενημέρωσε πως βασιλιάς Κάρολος είναι καλά στην υγεία του λίγες ώρες αφότου ο μονάρχης ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση για διόγκωση προστάτη.

Σε μια επίσκεψη στο Αμπερντίν το πρωί της Πέμπτης, η βασίλισσα Καμίλα ρωτήθηκε για τον Βασιλιά και απάντησε: «Είναι καλά, ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά.».