Κοσμος

39χρονη εκπαιδευτικός στο Κεντάκι ομολόγησε ότι έκανε σεξ με ανήλικα αγόρια

Αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων - Πώς προσέγγιζε τα παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Πρώην βοηθός δασκάλου παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι είχε πολλαπλές σεξουαλικές σχέσεις με έφηβα αγόρια ενώ δούλευε σε σχολείο του Κεντάκι.
Μια πρώην βοηθός δασκάλου στο Κεντάκι ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με έφηβα αγόρια © Unsplash+/Yunus Tuğ

ΗΠΑ: Πρώην βοηθός δασκάλου παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι είχε πολλαπλές σεξουαλικές σχέσεις με έφηβα αγόρια ενώ δούλευε σε σχολείο του Κεντάκι.

Μια πρώην βοηθός δασκάλου στο Κεντάκι παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με έφηβα αγόρια και ομολόγησε την ενοχή της για το αδίκημα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

ΗΠΑ: Πρώην βοηθός δασκάλου παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι είχε πολλαπλές σεξουαλικές σχέσεις με έφηβα αγόρια ενώ δούλευε σε σχολείο του Κεντάκι.
Η Έλεν Φίλιπς ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον δικαστηρίου στο Λέξινγκτον © Garrard County Sheriff’s Department

Η Έλεν Φίλιπς, 39 ετών, παλαιότερα γνωστή ως Έλεν Σελ, ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Λέξινγκτον την Παρασκευή για απόπειρα δελεασμού ανηλίκου μέσω διαδικτύου για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία.

Κεντάκι: Πιθανά ισόβια για τις σεξουαλικές επαφές με έφηβα αγόρια

Η Φίλιπς, από το Ντάνβιλ, αντιμετωπίζει ελάχιστη ποινή φυλάκισης 10 ετών, αλλά μπορεί να της επιβληθεί ισόβια κάθειρξη, σύμφωνα με δελτίο τύπου από τις ομοσπονδιακές και πολιτειακές αρχές.

Η Φίλιπς αναγνώρισε στην κατάθεσή της ότι επικοινωνούσε με έφηβους μέσω Snapchat, Facebook ή γραπτών μηνυμάτων και σε πολλές περιπτώσεις τους συναντούσε για σεξουαλική δραστηριότητα.

Η ηλικία των αγοριών κυμαινόταν από 14 έως 16 ετών.

Σύμφωνα με τη Lexington Herald-Leader, σε ορισμένες περιπτώσεις η Φίλιπς συμμετείχε σε σεξουαλική δραστηριότητα με πολλούς ανηλίκους ταυτόχρονα.

Ο δικαστικός διακανονισμός ανέφερε μια συγκεκριμένη περίπτωση τον Δεκέμβριο του 2022, στην οποία η Φίλιπς προσπάθησε να πείσει ένα 15χρονο αγόρι να λάβει μέρος σε σεξουαλική δραστηριότητα.

Η Φίλιπς έστειλε μήνυμα στο θύμα μέσω του Facebook και προσπάθησε επανειλημμένα να τον κάνει να βγει κρυφά από το σπίτι του και να τη συναντήσει.

Όταν ο έφηβος είπε ότι δεν μπορούσε να βγει έξω επειδή η μητέρα του ήταν ξύπνια, η Φίλιπς του προσέφερε αλκοόλ και στοματικό σεξ και ανέφερε δικαιολογίες που θα μπορούσε να δώσει στη μητέρα του για να εξηγήσει γιατί έφευγε.

Το αγόρι είπε τελικά στη Φίλιπς ότι δεν μπορούσε να τη συναντήσει εκείνο το βράδυ.

Οι εισαγγελείς της πολιτείας θα εξετάσουν το ενδεχόμενο απόσυρσης των κατηγοριών ως αποτέλεσμα της παραδοχής της ενοχής της Φίλιπς στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, σύμφωνα με την έκκλησή της.

Ο επικεφαλής δικαστής των ΗΠΑ Ντάνι Σι Ριβς προγραμμάτισε την καταδίκη της Φίλιπς τον Απρίλιο.

(Με πληροφορίες της Lexington Herald-Leader)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.