Κοσμος

Ένας 14χρονος σκότωσε την 23χρονη αδελφή του για τα δώρα στη Φλόριντα

Στη συνέχεια τον πυροβόλησε ο 15χρονος αδελφός τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΗΠΑ: 14χρονος σκότωσε την 23χρονη αδελφή του για τα δώρα - Στη συνέχεια τον πυροβόλησε ο 15χρονος αδελφός τους

Νεκρή έπεσε μία 23χρονη κοπέλα από τα πυρά του 14χρονου αδελφού της στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, αφορμή για την δολοφονία της κοπέλας στάθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως στη συνέχεια ο 15χρονος τρίτος αδελφός πυροβόλησε τον 14χρονο με το δικό του όπλο και τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα αδέρφια καβγάδιζαν μετά από επίσκεψη στα μαγαζιά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα την Κυριακή. Τότε ήταν που ο 14χρονος Νταμάρκους Κόλεϊ έβγαλε το 40αρι ημιαυτόματο πιστόλι του και σημάδεψε στο κεφάλι τον 15χρονο αδελφό του, Ντάρκους Κόλεϊ. Αμέσως επενέβη ο θείος τους που είπε στον Νταμάρκους να βγει έξω από το σπίτι ενώ η 23χρονη αδελφή τους, Αμπριέλ Μπάλντουιν προσπαθούσε να τους ηρεμήσει όλους.

«Αφήστε όλα αυτά τα πράγματα. Τι προσπαθείτε να κάνετε; Είναι Χριστούγεννα» φέρεται να είπε η 23χρονη. Ο 14χρονος, ωστόσο, δεν μπορούσε να ηρεμήσει και πάνω στις λογομαχίες πυροβόλησε την αδερφή του, με τη σφαίρα να διαπερνάει το χέρι της και να καρφώνεται στα πνευμόνια της.

Αμέσως μετά, ο 15χρονος πυροβόλησε τον μικρότερο αδελφό του με το 45αρι πιστόλι του, το οποίο και πέταξε στην αυλή γείτονα και έσπευσε να κρυφτεί σε σπίτι συγγενή, όπου, όμως, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Να σημειωθεί πως ο 14χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και παράνομη οπλοχρησία ενώ ο 15χρονος αδελφός του κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.