Κοσμος

Άγριο έγκλημα με θύμα 4χρονη στη Βραζιλία - Τη βίασε και τη σκότωσε ο 22χρονος θείος της

Πέταξε το πτώμα του κοριτσιού σε χωματερή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βραζιλία: Βιασμός και δολοφονία 4χρονης από τον θείο της - Ομολόγησε την πράξη του - Τον βοήθησε η μητέρα του να κρύψει το πτώμα

Συγκλονίζει τη Βραζιλία η δολοφονία ενός 4χρονου κοριτσιού από τον θείο του. Ο δράστης ομολόγησε ότι βίασε και στη συνέχεια σκότωσε το κορίτσι, ενώ στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για δύο ληστείες που είχε διαπράξει το 2021. 

Σύμφωνα με το CNN Brazil, ο Reynaldo Rocha Nascimento συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (10.12) και ομολόγησε ότι σκότωσε και βίασε το κορίτσι. Ήταν ξάδερφος της μητέρας του θύματος, η οποία αγνοούνταν από το Σάββατο (9.12). Η υπόθεση καταγράφηκε στη Nova Iguaçu στην Baixada Fluminense.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 22χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι άρχισε να κόβει τον λαιμό της Kemilly Silva πριν αποφασίσει να την κρεμάσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο Rocha είπε ότι η μητέρα του βοήθησε να κρύψει το σώμα της 4χρονης μέσα σε μια τσάντα γεμάτη τρόφιμα και στη συνέχεια το πέταξε σε μια χωματερή κοντά στο σπίτι του. 

Βραζιλία: 22χρονος βίασε και σκότωσε την 4χρονη ανιψιά του

Βραζιλία: Αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για απαγωγή

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 4χρονη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα δύο αδέλφια της και τη φροντίδα τους είχε αναλάβει ο θείος και η θεία τους, αφού η μητέρα τους έλειπε. Η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι το Σάββατο γύρω στις 5 το πρωί για να βρει την εξώπορτα του σπιτιού ανοιχτή και την κόρη της να λείπει από το υπνοδωμάτιο της. Η οικογένεια αρχικά πίστευε ότι 4χρονη είχε απαχθεί και απευθύνθηκε στην Αστυνομία του Nova Iguaçu.

Κάτοικοι της γειτονιάς συμμετείχαν στις έρευνες για τη μικρούλα και έφτασαν μέχρι το σπίτι του Rocha. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα και τους είπε πού μπορούσαν να βρουν το πτώμα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Μάουρο Σεζάρ Τζούνιορ.