Κοσμος

Μάθιου Πέρι: Το Χόλιγουντ θέλει να τον τιμήσει με αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας»

Θα τοποθετηθεί στον δρόμο που είναι το αστέρι της Τζένιφερ Άνιστον και της Κόρτνεϊ Κοξ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου Πέρι: Ο βασιλιάς του σαρκασμού δεν μένει πια εδώ
© Kevin Winter/Getty Images

Μάθιου Πέρι: Σκέψεις για να τιμηθεί στη Λεωφόρο της Δόξας - Θα τοποθετηθεί στον δρόμο που είναι το αστέρι της Τζένιφερ Άνιστον και της Κόρτνεϊ Κοξ 

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι σκόρπισε την θλίψη, καθώς είχε ταυτιστεί με τη σειρά τα «Φιλαράκια» ως «Τσάντλερ» που προβαλόταν για δέκα σεζόν στο NBC, και έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. Σύμφωνα, με σημερινά δημοσιεύματα από το TMZ, Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, θέλει να τον τιμήσει μετά θάνατον με ένα αστέρι στην διάσημη «Λεωφόρο της Δόξας».

Μάθιου Πέρι: Το Χόλιγουντ θέλει να τον τιμήσει με αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας»
© Phillip Faraone/Getty Images

Ο Μάθιου Πέρι είχε προηγουμένως επιλεγεί και το 2013, για να αποκτήσει ένα αστέρι αλλά η τελετή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και το βραβείο «έληξε» το 2018.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ έχει εκφράσει την επιθυμία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πως θα ήθελε να τοποθετήσει το αστέρι - αν εγκριθεί από τον πρόεδρο της επιτροπής η ανανέωση του αστεριού - στην ίδια περιοχή που βρίσκονται και τα ονόματα των συμπρωταγωνιστών του στα «Φιλαράκια»: Της Τζένιφερ Άνιστον και της Κόρτνεϊ Κοξ που βρίσκονται στη Hollywood Boulevard και Vine Street στο Λος Άντζελες.

Μάθιου Πέρι: Το Χόλιγουντ θέλει να τον τιμήσει με αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας»
© EPA/PAUL BUCK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.