Κοσμος

Ο Μάθιου Πέρι σχεδίαζε τη δημιουργία ιδρύματος για εθισμένους ανθρώπους

Ήθελε να προσφέρει την βοήθεια που κι εκείνος χρειαζόταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάθιου Πέρι
Ο Μάθιου Πέρι © EPA

Μάθιου Πέρι: Το πλάνο για το ίδρυμα για εθισμένους ανθρώπους - Ήθελε να προσφέρει την βοήθεια που κι εκείνος χρειαζόταν

Βοήθεια σε όλους εκείνους που έδιναν μάχη με τη χρήση ουσιών ήθελε να δώσει ο Μάθιου Πέρι σύμφωνα με το People.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το γνωστό περιοδικό, ο «Τσάντλερ» σκόπευε να δημιουργήσει ένα ίδρυμα, προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που έδιναν τη δική τους μάχη με κάποιο εθισμό.

Μάλιστα, παρά τον θάνατό του, οικείοι του ευελπιστούν να κάνουν πράξη το όραμά του για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Να θυμίσουμε πως τόσο σε συνεντεύξεις, όσο και στα απομνημονεύματά του, ο Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για την πολύχρονη μάχη του με τους εθισμούς.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της στήριξης άλλων ανθρώπων από το 2013 ως και το 2015 είχε δημιουργήσει στο παλιό σπίτι του στο Μαλιμπού μια δομή νηφαλιότητας για άνδρες.

«Ο λόγος που μπορώ να βοηθήσω τόσο τους ανθρώπους τώρα είναι πως τόσο συχνά τα έχω κάνει σκ@@ά. Είχα μεγάλο πρόβλημα με αλκοόλ και με χάπια και δεν μπορούσα να σταματήσω. Τελικά τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που δεν μπορούσα να το κρύψω και μετά το ήξεραν όλοι», είχε πει το 2013 στο People.

Ακόμη, είχε αποκαλύψει πως είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει ημερησίως 55 χάπια Vicodin και πως έφτασε κοντά στον θάνατο στα 49 του. Τότε ήταν που «εξερράγη» το παχύ του έντερο λόγω κατάχρησης και οι γιατροί του έδιναν τότε μόλις 2% ελπίδες να ζήσει.

«Δεν ήξερα πώς να σταματήσω. Αν ερχόταν η αστυνομία στο σπίτι μου και μου έλεγε “αν πιεις απόψε, θα σε βάλουμε στη φυλακή” θα άρχιζα να πανικοβάλλομαι. Δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί ο εθισμός είναι προοδευτικός, γίνεται ολοένα χειρότερος όσο μεγαλώνεις», είχε παραδεχτεί, αποκαλύπτωντας πως έχει μπει 15 φορές σε κλινική αποτοξίνωσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.