Κοσμος

Ηχητικό ντοκουμέντο 15 δευτερολέπτων από την κλήση για βοήθεια μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ο όρος-κλειδί που χρησιμοποιήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Matthew Perry
© Facebook/Friends

Μάθιου Πέρι: Η κλήση στις Αρχές για βοήθεια μετά τον θάνατό του 

Στη δημοσιότητα δόθηκε ηχητικό ντοκουμέντο 15 δευτερολέπτων με την κλήση στη γραμμή έκτακτης ανάγκης 911, την οποία έκανε ο βοηθός του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), ο οποίος εντόπισε νεκρό τον ηθοποιό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» είχε επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το απόγευμα του Σαββάτου, έπειτα από δίωρο αγώνα pickleball. Για να χαλαρώσει, μπήκε στο αγαπημένο του τζακούζι, από το οποίο είχε ανεβάσει την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram.

Εκείνη την ώρα, ο βοηθός του είχε βγει για λίγη ώρα από το σπίτι. Έτσι, ο 54χρονος ηθοποιός ήταν μόνος του την ώρα που έπαθε καρδιακή ανακοπή και εν συνεχεία πνίγηκε στο τζακούζι του, όπως αναφέρει το ΤΜΖ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ιατροδικαστής δεν έχει υποβάλει κάποια επίσημη αναφορά, αντίθετα ζήτησε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του Πέρι.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Σε κάθε περίπτωση, ο βοηθός του Μάθιου Πέρι έκανε ένα αγωνιώδες τηλεφώνημα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης των ΗΠΑ.

Το ηχητικό απόσπασμα των 15 δευτερολέπτων αναφέρεται σε πνιγμό - γνωστός με την κωδική ονομασία «κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης 9». Ένας πρώτος ανταποκριτής λέει: «Πράκτορας 23. Διάσωση 23. Κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης 9 στον ασύρματο. Σε απάντηση για τον πνιγμό».

Ο όρος αυτός μπορεί να αποτελεί «κλειδί» για τις έρευνες για την αιτία θανάτου του «Τσάντλερ Μπινγκ»

Σημειώνεται ότι οι Αρχές σφράγισαν το σπίτι του Μάθιου Πέρι για περαιτέρω έρευνες. Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά σπίτι του ούτε υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, βρέθηκαν μεγάλη ποσότητα από συνταγογραφούμενα φάρμακα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.