Κοσμος

Με καρκίνο 4ου σταδίου διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead», Erik Jensen

Πριν από ενάμιση χρόνο επέζησε από ανεύρυσμα εγκεφάλου

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Erik Jensen στα δεξιά της φωτογραφίας
O Erik Jensen δίνει μία ακόμη δύσκολη μάχη για τη ζωή του © Instagram / Erik Jensen

Erik Jensen: Με καρκίνο διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead» -  Η εκστρατεία στο GoFundMe

Ο Erik Jensen, ο ηθοποιός του «The Walking Dead» και του «Mr. Ρομπότ», διαγνώστηκε με καρκίνο και βρίσκεται στο νοσοκομείο δίνοντας μία ακόμη δύσκολη μάχη, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τη νοσηλεία του με ανεύρυσμα εγκεφάλου.  

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Erik Jensen έγινε γνωστό μέσα από το GoFundMe, όπου φίλοι και συγγενείς ζητούν τη βοήθεια πολιτών για την κάλυψη των οικονομικών δαπανών της νοσηλείας του ηθοποιού. Ο Erik Jensen διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου 4ου σταδίου, ωστόσο οι γιατροί εντόπισαν και μετάσταση στο συκώτι. Οι φίλοι του σημειώνουν ότι ο ηθοποιός είναι «νέος και δυνατός» και μάλιστα εργάστηκε ως σκηνοθέτης και συγγραφέας σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας του.

«Οι γιατροί του πιστεύουν ότι έχουν τη δυνατότητα να συρρικνώσουν τους όγκους αρκετά ώστε να κάνουν δύο πολύ μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις και να τους βγάλουν όλους. Μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά ο Erik Jensen και η οικογένειά του δίνουν έναν δύσκολο στον αγώνα και χρειάζονται την υποστήριξή σας», έγραφε.

Erik Jensen - Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση η οικογένειά του

Η οικογένεια του Erik Jensen ελπίζει να συγκεντρώσει 300.000 δολάρια συνολικά. Mετά τη διάγνωση του ανευρύσματος και του καρκίνου του Jensen και τις απεργίες του Χόλιγουντ, η οικογένειά του βρίσκεται «σε εξαιρετικά επισφαλή οικονομική θέση και χρειάζονται πολλή βοήθεια για να τα βγάλουν πέρα ​​τον επόμενο χρόνο, να πληρώσουν για θεραπεία καταπολέμησης του καρκίνου του, να κρατήσουν το σπίτι τους...», σημειώνεται στο GoFundMe, όπου μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 90.000 δολάρια.

Ο Scott Gimple, εκτελεστικός παραγωγός για το «The Walking Dead», δημοσίευσε τη Δευτέρα έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα δωρεών του Jensen μαζί με ένα μήνυμα στο X (πρώην Twitter).

Ο Jensen είναι πατέρας της 13χρονης κόρης Sadie.

Με πληροφορίες από το CNN

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.