Κοσμος

Στη Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι αντί για το Στρασβούργο έφτασε τρένο με ευρωβουλευτές

To λάθος της ένωσης σιδηροδρόμων και τα δεικτικά σχόλια των ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, αντί για το Στρασβούργο που είχε προορισμό, έφτασε τρένο το οποίο είχε αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες - Ταξίδευαν ευρωβουλευτές.
Τρένο που μετέφερε ευρωβουλευτές κατήληξε στη Ντίσνεϊλαντ λόγω λάθους © Unsplash

Στη Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, αντί για το Στρασβούργο που είχε προορισμό, έφτασε τρένο το οποίο είχε αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες - Ταξίδευαν ευρωβουλευτές.

Στη Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, αντί για το Στρασβούργο που ήταν προγραμματισμένο, έφτασε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Βρυξέλλες - Στρασβούργο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Soir και αναρτήσεις επιβαινόντων.

Φαίνεται ότι πρόκειται για λάθος του SNCF (εθνική ένωση σιδηροδρόμων Γαλλίας), όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, ήταν μεταξύ άλλων μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συνεργάτες ευρωβουλευτών οι οποίοι μεταβαίνουν στο Στρασβούργο για τις εργασίες της ολομέλειας που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα. 

Το συμβάν δεν έμεινε ασχολίαστο από τα μέσα ενημέρωσης, με το Politico να επισημανει δεικτικά πως «ήταν ένα περιστατικό που δεν θα κάνει τίποτα για να αποτρέψει όσους χλευάζουν τον θεσμό ως κοινοβούλιο του Μίκυ Μάους».

«Team Disneyland», έγραψε σε ανάρτησή της η Ολλανδή ευρωβουλευτής Σαμίρα Ραφαέλα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία  στο X. Στην φωτογραφία διακρίνεται στο βαγόνι του τρένου με τον συνάδελφό της ευρωβουλευτή Μοχάμεντ Χαχίμ.

«Δεν μπορέσαμε να βγούμε, δυστυχώς», ανέφερε αξιωματούχος της ΕΕ, ο οποίος πρόσθεσε ότι μπορούσε να διακρίνει την κορυφή από το τρενάκι του Space Mountain κατά τη διάρκεια της σύντομης στάσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.