Τουλάχιστον τέσσερις ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά στην πόλη Βίγο της Ισπανίας
Ήταν ηλικίας 9 με 14 ετών
Ισπανία: Τουλάχιστον 4 ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά - Ήταν ηλικίας 9 με 14 ετών
Τέσσερις ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε στη διάρκεια της νύκτας σε κτίριο κατοικιών στην πόλη Βίγο στη βορειοδυτική Ισπανία, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Γαλικίας.
«Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όλοι τους ανήλικοι», ανέφερε η υπηρεσία στην πλατφόρμα X, προσθέτοντας ότι τραυματίες διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία.
Στη συνέχεια η υπηρεσία διευκρίνισε ότι τα θύματα, η ταυτότητα των οποίων «έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία», ήταν ηλικίας 9 με 14 ετών.
Εννέα τραυματίες έχουν διακομιστεί στα τοπικά νοσοκομεία, εκ των οποίων τρεις νοσηλεύονται «σε σοβαρή κατάσταση». Από αυτούς τους τρεις σοβαρά τραυματισμένους ένας είναι ανήλικος.
⭕️ACTUALIZACIÓN: Finalmente 4 persoas perderon a vida, todas elas menores de idade, e 8 feridos foron trasladados a diversos centros hospitalarios.
— 112Galicia (@112Galicia) October 11, 2023
A maiores dos medios xa mencionados, tamén foron informados os psicólogos do @copgalicia, especializados en graves emerxencias.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε στις 04:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα, 05:00 ώρα Ελλάδας) στο ισόγειο πολυκατοικίας στη συνοικία Ας Τραβέσας της παραθαλάσσιας πόλης Βίγο.
Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά τρεις ώρες αργότερα. Ένας από τους πυροσβέστες έπαθε δηλητηρίαση από την εισπνοή καπνού.
Φωτογραφίες δείχνουν τους γείτονες σε κατάσταση σοκ να έχουν συγκεντρωθεί τα ξημερώματα γύρω από την πολυκατοικία, το ισόγειο της οποίας καταστράφηκε από την πυρκαγιά, ενώ οι φλόγες έφτασαν στα παράθυρα ψηλότερων ορόφων.
Ο επικεφαλής της Γαλικίας Αλφόνσο Ρουέδα δήλωσε «συγκλονισμένος» από την τραγωδία σε ανάρτησή του στο X και απηύθυνε «τα συλλυπητήριά του» στις οικογένειες των θυμάτων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοινό στοιχείο σε περισσότερες από μία πλακέτες είναι και οι αναφορές στη Χίλαρι Κλίντον
Ζημιές στο μπαλκόνι, χωρίς τραυματισμούς
Η απόφαση θα μπορούσε να αναδιαμορφώσει τη βιομηχανία κάνναβης στις ΗΠΑ
Η πόλη Στέιτσβιλ βρίσκεται περίπου 45 μίλια (72 χιλιόμετρα) βόρεια της Σάρλοτ
Ο Τραμπ έβαλε το όνομά του και στον πιο εμβληματικό πολιτιστικό θεσμό της Ουάσινγκτον
Το Διεθνές Δικαστήριο έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του Νετανιάχου
Οι δάσκαλοι θα λάβουν εκπαίδευση σε θέματα όπως η συναίνεση και οι κίνδυνοι της κοινοποίησης προσωπικών εικόνων
Φράσεις από το βιβλίο —που αφηγείται τη σεξουαλική εμμονή ενός ενήλικα άνδρα με ένα ανήλικο κορίτσι
Με μια νέα, τολμηρή πρόβλεψη επανέρχεται ο 48χρονος biohacker
Οι διαδηλωτές υπολογίζονται σε περίπου 7.300
Η αδυναμία των αρχών να διαλευκάνουν τη δολοφονία του θεωρείται μέχρι σήμερα τραύμα για τη σουηδική κοινωνία
Το Κίεβο κινδυνεύει να χρεοκοπήσει έως τον Απρίλιο
Eπανέφερε στη μνήμη παλαιότερες αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις του για νεότερες γυναίκες
Δεν αρκούσε ο βομβαρδισμός των εγκαταστάσεων
Η δημοσιοποίηση του βίντεο θεωρείται εξαιρετικά σπάνια
To επεισόδιο έχει ήδη πυροδοτήσει προβληματισμό ανάμεσα σε ειδικούς για την αξιοπιστία και τα όρια των αλγορίθμων
Φίλη της οικογένειας έκανε λόγο για «ωμό τρόμο»
Το 1966 τιμήθηκε με το Πούλιτζερ Διεθνούς Ρεπορτάζ για την κάλυψη του Πολέμου του Βιετνάμ
Ένταση σχετικά με καταγγελίες για διαφθορά εις βάρος της κυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.