Κοσμος

Οργή για τον θάνατο 17χρονης στην Ινδία - Της τράβηξαν το μαντήλι και την πάτησε μηχανή

Η άτυχη κοπέλα έπεσε στον δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενη μηχανή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οργή για τον θάνατο 17χρονης στην Ινδία - Της τράβηξαν το μαντήλι και την πάτησε μηχανή
Ινδία © Twitter

Ινδία: Οργή για τον θάνατο 17χρονης - Η κοπέλα έπεσε στον δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενη μηχανή - Τι δήλωσε ο πατέρας της

Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει στην Ινδία ο θάνατος μιας 17χρονης έπειτα από παρενόχληση που δέχθηκε από ομάδα νεαρών ανδρών την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Συγκεκριμένα, βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει την άτυχη κοπέλα να κάνει ποδήλατο με μια φίλη της όταν ξαφνικά από δίπλα της πέρασε μια μηχανή με δύο αγόρια.

Στην συνέχεια, ένας εξ αυτών της τράβηξε το μαντήλι που φορούσε στο κεφάλι με αποτέλεσμα η εκείνη να πέσει στον δρόμο και να χτυπηθεί από διερχόμενη μηχανή.

Δείτε το βίντεο

«Με το που είδα το βίντεο κατάλαβα ότι η κόρη μου ήταν νεκρή» δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης ο οποιος βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος αφού ενημερώθηκε από τηλεφώνημα της ανιψιάς του, του άλλου κοριτσιού που φαίνεται στα πλάνα.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι είχε αφήσει την τελευταία της πνοή πριν την πάμε στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι το σαγόνι της είχε γίνει θρύψαλλα και ότι είχε πεθάνει από τα βαριά τραύματα στο κεφάλι της. Δεν υπήρξαν τελευταίες λέξεις και αποχαιρετισμοί» συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Την παρενοχλούσαν άλλα κορίτσια έξω από το σχολείο τους

Σύμφωνα με το BBC, δύο ημέρες πριν το δυστύχημα, η 17χρονη, η οποία ήθελε να σπουδάσει γιατρός, είχε εξομολογηθεί στον πατέρα της ότι υπήρχαν αγόρια που παρενοχλούσαν την ίδια και άλλα κορίτσια έξω από το σχολείο τους.

Όπως είπε η ανηψιά του σε αστυνομικούς εκείνη έχει ενημερωθεί έκτοτε ότι οι νεαροί αυτοί άνδρες κάνουν βόλτες κάθε πρωί και κάθε απόγευμα έξω από το σχολείο, πολλές φορές κάνοντας κόντρες με τις μηχανές τους.

«Η κόρη μου δολοφονήθηκε. Αυτοί που την σκότωσαν θέλουν κρέμασμα», συμπλήρωσε οργισμένος στο BBC ο πατέρας της 17χρονης.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα - ο ένας ανήλικος - ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν άλλο ένα πρόσωπο.

Οι συγγενείς των συλληφθέντων, πάτνως, αρνούνται την εμπλοκή τους στο δυστύχημα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.