Κοσμος

Ο πάπας Φραγκίσκος έπαιξε μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο Βατικανό

Ο διάλογος του ποντίφικα με τον «Ρόκι» και η γνώμη του για τις ταινίες του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τον Σιλβέστερ Σταλόνε - Ο χιουμοριστικός διάλογος για το μποξ και το κινηματογραφικό franchise του «Ρόκι».
Τον Σιλβέστερ Σταλόνε και την οικογένειά του υποδέχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος στο Βατικανό © EPA/Vatican Media Handout

Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τον Σιλβέστερ Σταλόνε - Ο χιουμοριστικός διάλογος για το μποξ και το κινηματογραφικό franchise του «Ρόκι».

Ο πάπας Φραγκίσκος έπαιξε… μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον σταρ του «Ρόκι» στο Βατικανό.

Όταν τον σύστησαν στον Σταλόνε και την οικογένειά του, ο ποντίφικας σχολίασε ότι του άρεσαν πολύ οι ταινίες του ηθοποιού.

Χαμογελώντας, ο Σιλβέστερ Σταλόνε σήκωσε τις γροθιές του και πήρε θέση «επίθεσης», απαντώντας «έτοιμος, ας πυγμαχήσουμε».

Ο 86χρονος Φραγκίσκος, ο οποίος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετακινείται με τη βοήθεια μπαστουνιού, έριξε μια γροθιά με το αριστερό του χέρι, με τον ηθοποιό να τον χειροκροτεί για την προσπάθειά του.

Ο Σταλόνε, που είναι 77 ετών και κατάγεται από την Ιταλία, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη σειρά ταινιών στις οποίες υποδυόταν τον φανταστικό μποξέρ Ρόκι Μπαλμπόα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.