Κοσμος

Συγκλονίζει υπόθεση βιασμού 29χρονης στην Γαλλία - 18χρονος την βασάνισε με σκουπόξυλο

Καταδικασμένος πέντε φορές ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός
ΑΡΧΕΙΟ © Unsplash

Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη γυναίκα μετά τον βιασμό της από 18χρονο - Καταδικασμένος πέντε φορές ο δράστης

Σοκ προκαλεί μία υπόθεση βιασμού στο Χερβούργο, στα βορειοδυτικά της Γαλλίας, η οποία έχει συγκλονίσει την γαλλική κοινωνία και για την οποία έχει συλληφθεί ένας 18χρονος άνδρας ονόματι Ουμάρ.

Θύμα του βιασμού μία 29χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται ακόμη σε κώμα μετά τον βιασμό και βασανισμό της. Ο 18χρονος δράστης, μάλιστα, ερευνάται και για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της ίδιας του της 12χρονης αδελφής, που φέρεται να συνέβη το 2022.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, η επίθεση εις βάρος της 29χρονης σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ουμάρ εισέβαλε στο σπίτι της, την άρπαξε από τον λαιμό και ξεκίνησε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα. Αφότου την ξυλοκόπησε, την βίασε επανειλημμένα, την βασάνισε με σκουπόξυλο και την εγκατέλειψε στο διαμέρισμά της με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Παρά τα όσα είχε υποστεί, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα στον Νοσοκομείο Pasteur στο Χερβούργο. Οι γιατροί κατάφεραν να την σώσουν μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Πέντε καταδίκες για τον 18χρονο

Το συμβάν έχει συγκλονίσει την γαλλική κοινή γνώμη, με αποτέλεσμα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ρεπορτάζ. Αυτά έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για την δράση του 18χρονου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας. Το 2019 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού σε σχολείο, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει λόγω έλλειψης στοιχείων. Η Le Figaro ανέφερε, δε, πως ο 18χρονος ερευνάται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 12χρονης αδελφής του που συνέβη την περασμένη χρονιά.

Εν τέλει, οι αρχές εντόπισαν τον δράστη από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του θύματος και κατάφεραν να τον συλλάβουν στο διαμέρισμα της μητέρας του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.